Η Ελλάδα διαγράφει τη μεταπολίτευση και επανεκκινεί τη δημοκρατία της

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ πλέον πρέπει να ξεχάσει την Μεταπολίτευση. Πρέπει να διαγράψει το σαθρό πολιτικό σύστημα που γαλούχησε εικονικές αξίες και χαλκευμένες πολιτικές με ατέρμονα αδιέξοδα και όπως μας έλεγε στο γραφείο του ο Παύλος Μπακογιάννης “Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ακόμα και όταν κάποιοι προσπαθήσουν να τα δημιουργήσουν…”Αυτή η ολόκληρη φράση μας θυμίζει ότι ο Λαός μας θα βρει την δύναμη να ξεφύγει από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν οι γραβατωμένοι πολιτικάντηδες και μα την αλήθεια το έχουν κάπως καταφέρει με τα κινήματα αφύπνισης, το…..

συλλογικό ασυνείδητο, με την ανταλλαγή προιόντων και άλλες πρακτικές που μας παραπέμπουν στην έκφραση της Δημοκρατίας στην Αρχαία Ελλάδα. Η χώρα μας γράφαμε πρόσφατα ότι εκτός από επανεκκίνηση της Δημοκρατίας οφείλει πρώτα από όλα να πράξει την..επανεκκίνηση της Δημοκρατίας! Ακριβώς επειδή ο Λαός μας δεν…σώζεται, αλλά σώζει για το μέλλον του τόπου.

Σε μια χώρα όπου πλέον καταγράφονται 2 εκ. μετανάστες -τώρα ξαφνικά για προεκλογικούς λόγους ανακάλυψαν το πρόβλημα- μαζί με 1,5 εκ. άνεργους, με υπογεννητικότητα να ξεπερνά κάθε ρεκόρ οφείλει να τακτοποιήσει τα εθνικά της ζητήματα. Όπως εκείνα που αφορούν την Θράκη. Διότι η Συνθήκη της Λωζάννης προέβλεπε μετακίνηση περίπου 3.000 μεταναστών και ανταλλαγή πληθυσμών. Σήμερα πλέον το 65% είναι αλλόθρησκοι και οι ισορροπίες ανατράπηκαν διότι έτσι το είχαν σχεδιάσει οι εγκέφαλοι της εποχής. Την ίδια ώρα έχει αποδεκατιστεί ο ελληνικός πληθυσμός της Πόλης. Είναι ένα από τα ζητήματα που θα προκαλέσουν το μέλλον.΄Οπως τόσα άλλα. Μαζί με την εκμετάλλευση φυσικών πόρων, το Αιγαίο, τα Σκόπια και άλλα αναδεικνύουν ότι η βραδυφλεγής βόμβα των πολιτικών ζητημάτων είναι εδώ. Αλλά δεν επιλύονται από ανίκανους Πολιτικούς. Μόνο από το λαό που στις εκλογές αν τελικά γίνουν θα δώσει την λύση….

www.kyparissianews.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.