Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Η Μάνια Τεγοπούλου είναι αποφασισμένη να πάρει μαζί της στη κόλαση τουλάχιστο 2 τραπεζίτες (με τις τράπεζές τους) καθώς και εμπλεκόμενους υπουργούς!..

Αποφασισμένη να πάρει μαζί της στη κόλαση, αν χρειασθεί, τουλάχιστο 2 τραπεζίτες μαζί με τις τράπεζές τους που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας είναι η εκδότρια της «Ε» Μάνια Τεγοπούλου.

Κι αυτό θα συμβεί με την απλή δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων των συγκεκριμένων τραπεζών που κρύβουν με μαεστρία τα οικονομικά παπαγαλάκια που βρίσκονται στις μυστικές λίστες μισθοδοσίας.

Η τραγική κατάσταση των συγκεκριμένων τραπεζών αποτυπώθηκε εν μέρει στην έκθεση της Black Rock μόνο που υπάρχουν σημεία-κλειδιά που δεν εντόπισε το κλιμάκιο που έκανε την έρευνα.

Ολόκληρος ο καυτός φάκελος για τα οικονομικά των τραπεζών βρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα που θα βάλει μπουρλότο στο μεταξωτό πέπλο της συγκάλυψης θα αρχίσει να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από τους τραπεζίτες τουλάχιστο δύο εμπλεκόμενοι υπουργοί θα τρίβουν τα μάτια τους από τις αποκαλύψεις…

kourdistoportocali.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Η Μάνια Τεγοπούλου είναι αποφασισμένη να πάρει μαζί της στη κόλαση τουλάχιστο 2 τραπεζίτες (με τις τράπεζές τους) καθώς και εμπλεκόμενους υπουργούς!..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>