Η Μνημονιακή ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη ξεμπροστιάστηκε

Ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ. Γεράσιμος Γεωργάτος αναφερόμενος στην καταψήφιση από τους Αριστερούς (Die Linke) του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, στη γερμανική βουλή δήλωσε τα εξής:

“Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα “Aριστερά” (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις – SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.”

Και ρωτώ εγώ: αφού οι Κουβέληδες είναι κατά του Μνημονίου και το καταψήφισαν, γιατί τότε εγκαλούν τη Γερμανική Αριστερά, επειδή καταψήφισε το Μνημόνιο Κατοχής της Ελλάδας;

Άρα αγαπητοί συμπολίτες, οι Κουβέληδες (νομίζουν πως) μας δουλεύουν κανονικότατα.

Κι εμείς δεν έχουμε παρά να τους δείξουμε στις εκλογές ότι είμαστε πιο έξυπνοι απ’ όσο νομίζουν και να τους μαυρίσουμε παρέα με τα συνεταιράκια τους, του ΠΑΣΟΚ.

Να σημειώσω εδώ πως το SPD είναι το ΠΑΣΟΚ της Γερμανίας και οι “Πράσινοι” της Γερμανίας είναι κάτι αντίστοιχο με τη ΔημΑρ και τους Οικολόγους Πράσινους της Ελλάδας.

Ενώ το κόμμα “Αριστερά” της Γερμανίας, το Die Linke, είναι το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία.

Και φυσικά η ΔημΑρ χαιρετίζει τους Γερμανούς φιλομνημονιακούς του SPD και των “Πρασίνων” και κουνάει το δάχτυλο στο αντιμνημονιακό Die Linke…

Για να ξέρουμε ποιος εκπροσωπεί τί.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του Die Linke, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Σήμερα καταψηφίζω το νομοσχέδιο της γερμανικής κυβέρνησης με τον παραπλανητικό τίτλο «Οικονομική βοήθεια για την Ελληνική Δημοκρατία». Με αυτό προσπαθεί να μας πείσει ότι θέλει τάχα να βοηθήσει τους Έλληνες. Αυτό είναι ένα ψέμα. Ούτε ένα σεντ από τα 130 δισεκατομύρια ευρώ του σχεδίου δεν θα πάει στον ελληνικό λαό. Το ελληνικό κράτος θα πάρει τα λεφτά για να ξεπληρώσει τα χρέη του στις γερμανικές, γαλλικές και ελληνικές τράπεζες. Η δήθεν βοήθεια δε δίνεται στον ελληνικό λαό, αλλά στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Προφανώς ο Κουβέλης διαφωνεί μ’ αυτήν την άποψη και θεωρεί ότι το Μνημόνιο είναι βοήθεια προς τον ελληνικό λαό, όπως ακριβώς μας λέει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, το ΛάΟΣ, η Ντόρα, ο Παπαδήμος, ο ΣΕΒ, το Mega, ο Σκάι κλπ…

Το φωνάζω εδώ και καιρό ότι σκοπός της δημιουργίας της Δημ.Αρ. ήταν εξαρχής ο σχηματισμός ενός φιλομνημονιακού πόλου στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ και έγινε με την πλήρη σύμπραξη και υποστήριξη απ’ το ΠΑΣΟΚ, για να συγκρατηθούν οι αγανακτισμένοι πρώην ψηφοφόροι του εντός “φιλικών κομμάτων” και φυσικά εντός πιθανής μετεκλογικής συγκυβέρνησης.

Δεν είναι τυχαίο που οι βουλευτές της ΔημΑρ ξαφνικά θυμήθηκαν τις πολιτικές τους διαφωνίες με τον κύριο κορμό του ΣΥΡΙΖΑ τον καιρό που ετοιμαζόταν η χώρα να υποταχθεί στην Κατοχή της Τρόικα.

Δεν είναι τυχαίο που τα μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου, Διαμαντοπούλου, Βενιζέλος, Καστανίδης, Πρωτόπαπας κλπ.) εκθειάζουν συνεχώς τον… “υπεύθυνο ρόλο της ΔημΑρ και του Κουβέλη”!

Δεν είναι τυχαίο που στη ΔημΑρ προσχωρούν οι παλιοί “εκσυγχρονιστές” του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο που η ΔημΑρ σπρώχνεται αναίσυχυντα επικοινωνιακά από τα μεγαλοεκδοτικά συγκροτήματα του ΔΟΛ, του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και του Βαρδινογιάννη.

Δεν είναι τυχαίο που οι εταιρείες Δημοσκοπήσεων των Καναλαρχών και των συνεταίρων τους ανεβάζουν τόσο πολύ το από-κομμα αυτό στα δημοσκοπικά ουράνια.

Κι έτσι ο Φώτης Κουβέλης «είδε τον ίσκιο του και τον πέρασε για το μπόι του…».

Εξάλλου, ερωτηθείς ο Κουβέλης σχετικά με τη στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου ή την όποια επόμενη κυβέρνηση προκύψει, σημείωσε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να «γυρίσει την πλάτη στην ακυβερνησία» της χώρας.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Η Δημ.Αρ. λοιπον, σχηματίστηκε εξαρχής με σκοπό να υπηρετήσει το ρόλο του κυματοθραύστη του ΠΑΣΟΚ και να μην κατευθυνθούν πολιτικά, ιδεολογικά και εκλογικά οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προς την πραγματική Αριστερά, προς την αναζήτηση και την υποστήριξη ριζοσπαστικών λύσεων στην Κρίση, προς τη συνειδητοποίηση του εγκλήματος που έχει διαπραχθεί με θύμα τον ελληνικό λαό και θύτη τους Νεοφιλελεύθερους χαρτογιακάδες της οικονομικοπολιτικής ελίτ.

Για να συνεχίσουν δηλαδή οι απεγκλωβιζόμενοι απ’ το ΠΑΣΟΚ πολίτες να στηρίζουν από άλλο μετερίζι (ΔημΑρ) την πολιτική που βυθίζει τον ελληνικό λαό στην άβυσσο της αιώνιας χρεωκοπίας και υποτέλειας.

toixo-toixo.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 σκέψεις σχετικά με το “Η Μνημονιακή ΔΗΜ.ΑΡ. του Κουβέλη ξεμπροστιάστηκε

 • 28/02/2012, 22:01
  Permalink

  Πρόεδρε τους τρέλανες όλους.
  Είσαι γίγαντας, τεράστιος, ατελείωτος.
   

  Σχολιάστε
 • 28/02/2012, 22:16
  Permalink

  Είναι επιλογή του Χατζηυπνοτάκου ο αρχηγός γι αυτό ανεβαίνει σε επίδειξη ισχύος ότι τα μέσα έχουν την εξουσία γι’ αυτό να κάτσουν καλά και να μην αντιστέκονται… Έχει και για τα μέσα θηλιά στο Γουδί. 

  Σχολιάστε
 • 28/02/2012, 22:25
  Permalink

  Δεξια και αριστερα εχουν μπει αναχωματα, οχι ενα, πολλα.
  Μη τυχον και ξεφυγει το κοπαδι και εχουμε ανεπιθυμητες ανατροπες.

  Σχολιάστε
 • 29/02/2012, 12:51
  Permalink

  Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.ΑΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ,ΤΑ ΙΔΙΑ,ΣΕ ΤΙ ΠΛΑΙΣΙΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ.ΡΕΠΟΥΣΗ!ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΜΠΙΣΤΗΣ:Ο ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ,ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.