Η Συνταγματική και Νομοθετική Δικτατορία είναι Απολύτως Όμοια με τη Στρατιωτική των Όπλων!

Μια απάντηση σε μερικούς φίλους που νομίζουν ότι υπάρχουν εύκολες Λύσεις Ανατροπής Καθεστώτων που Ριζώθηκαν βαθιά στη Ζωή μας από τα Μέλη της Εξουσίας που την απόκτησαν με κάποιο τρόπο και φρόντισαν να την Εξασφαλίσουν κάνοντας Κατάφωρη Κατάχρηση της Εξουσίας που έχουν στα χέρια τους, δηλαδή οι ίδιοι οι Κυβερνήτες να Παίρνουν Θεληματικά το δικαίωμα να Συντάσσουν οι ίδιοι το Σύνταγμα και τους  Νόμους του Κράτους, κάτι που είναι τελείως Ασυμβίβαστο με τη Φιλοσοφία και το Πνεύμα της Δημοκρατίας!

Οι «Πολιτικοί Δικτάτορες» κάνουν την ίδια ακριβώς Κατάχρηση των Όπλων που Εμπιστεύεται ο Λαός στους Στρατιωτικούς! Η μόνη διαφορά, είναι οτι τα Όπλα της Εξουσίας, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τα τανκς και τα πυροβόλα όπλα, αλλά, το Δικαίωμα να κάνουν Ανεξέλεγκτη Κατάχρήση της Σύνταξης του Συντάγματος και της Νομοθεσίας. Δύο Δημοκρατικές Εξουσίες που αποτελούν τα Μοναδικά Όπλα των Πολιτών που φρόντισε να τους παραχωρήσει η Φιλοσοφία και το Πνεύμα της Δημοκρατίας που έχουν αποκλειστικό Σκοπό να Προστατεύουν τον «Άνθρωπο-Πολίτη»από την «Άνθρωπο-Εξουσία»!

Δηλαδή Οικειοποιήθηκαν το Δικαίωμα Χρήσης της Συγγραφής του Συντάγματος και των Νόμων, εξαφάνισαν κάθε είδους Μηχανισμούς Ελέγχου της Εξουσίας που ασκούν, και έστρεψαν τη Συνταγματική και Νομοθετική Εξουσία εναντίον των Συμφερόντων των Πολιτών και παράλληλα Εξασφάλισαν τη Διαιώνιση τους στην Εξουσία!

Αυτό ακριβώς, έκαναν οι περίφημοι Συνταγματολόγοι και Νομοθέτες τα τελευταία 100 χρόνια!  Φρόντισαν να Αχρηστεύουν τελείως τις Δύο Εξουσίες της Δημοκρατίας, τη Νομοθετική και τη Δικαστική, παραχωρώντας και τις δύο, στην Εκτελεστική Εξουσία, δηλαδή στην εκάστοτε Κυβέρνηση!

Οι Κύριοι αυτοί, θα πρέπει κάποια ημέρα να καθίσουν στο σκαμνι και να λογοδοτήσουν γιατί παρέβλεψαν τελείως την «Υποκειμενικότητα του Ανθρώπου» όταν αυτός Ασκει Εξουσία. Του παραχώρησαν  το Νόμιμο Δικαίωμα να αναθέσει στον…Εαυτό του τον Έλεγχο των Πράξεών του…κοροιδεύονται εκατομμύρια Πολίτες που οδηγήθηκαν στην Εξαθλιωση και στη Πτώχευση.

Φυσικά, καμία Κυβέρνηση, δεν Επέτρεψε στους υφιστάμενούς της Νομοθέτες να δημιουργήσουν Μηχανισμούς Ελέγχου και Τιμωρίας όσων έκαναν Καταχρήσεις.

Θα μπορούσαν π.χ. οι Στρατιωτικοί Δικτάτορες να ψηφίσουν το δικό τους Σύνταγμα και τους δικούς τους Νόμους που να τους Επιτρέπουν, Συνταγματικά και Νόμιμα, όποτε το Κρίνουν σκόπιμο, να στρέφουν τα όπλα τους κατά της οποιασδήποτε εκλεγμένης Κυβέρνησης, να καταλαμβάνουν την Εξουσία και να Κυβερνούν τους Πολίτες «Αποφασίζοντας και Διατάσσοντας»!

Υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αυτού και του «Αποφασίζομεν και…Νομοθετούμεν»;

Αυτά για να καταλάβει ο μεσαίος Πολίτης τη Σημασία του Απόλυτου Διαχωρισμού των (3) Εξουσιών της Δημοκρατίας που υπαγορεύεται από τη Φιλοσοφία και το Πνεύμα της Δημοκρατίας…

Η απλή Αξιολόγησή τους: Απλοί Άνθρωποι που δε θα έπρεπε να έχουν κανέναν Δικαίωμα να Κυβερνούν γιατί ούτε μια φορά δεν έκαναν την Απαραίτητη Υπέρβασή τους και να Καθιερώσουν Αυστηρούς Μηχανισμούς «Προστασίας» του «Ανθρώπου-Πολίτη» από τον «Άνθρωπο-Εξουσία»

Όχι μόνον δεν το έπραξαν, αλλά και  Καταλήστευαν  έναν ολόκληρο Λαό 10 εκατομμυρίων Ελλήνων για 37 χρόνια, οδηγώντας τον και παραδίδοντάς τον, στο τέλος,  στην ολοκληρωτική υποδούλωσή του σε ξένες Δυνάμεις!

 «Σιωπηλή Πλειοψηφία»

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.