Η αλητεία σ’ ένα πραγματικό παράδειγμα με αριθμούς

20% φόρος στα ενοίκια + ΧΑΡΑΤΣΙ = 4 μήνες μισθωμάτων υπέρ ληστών Υπουργών κλπ Η μητέρα μου είναι κάτοχος διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη από το οποίο εισπράττει 450 ευρώ τον μήνα και συμπληρώνει με αυτά τη σύνταξή της των 450 ευρώ.

Σημειώστε ότι το σπίτι , σε πολυκατοικία του 1968 (!) έχει αντικειμενική αξία 180.000 ευρώ σύμφωνα με τους φωστήρες του ΥΠ.ΟΙΚ! Για το χαράτσι πλήρωσε 600 ευρώ, σχεδόν 1,5 μήνα από τα ενοίκια που εισέπραξε . Αν διανοηθούν να επιβάλλουν αυτοτελή φόρο 20% στο ετήσιο μίσθωμα δηλαδή άλλα 1080 ευρώ… θα έχει καταβάλλει συνολικά στο κράτος 1680 ευρώ …δηλαδή σχεδόν 4 μήνες ενοικίων!

Πρακτικά θα εισπράξει 12 Χ 450 = 5400 ευρώ – 1680 ευρώ φόρους = 3720 που αντιστοιχεί σε 8 μήνες ενοικίων! 4 μηνιάτικα φόρο … σε μία συνταξιούχο που σύντομα δεν θα της αρκεί η σύνταξη ούτε για πετρέλαιο ώστε να μην πεθάνει από το κρύο…

ΟΥΤΕ η Ιταλική Μαφία δεν θα το επέτρεπε στον εαυτό της. Αλλά οι τοκογλύφοι και οι σερβιτόροι τους …και θέλουν και μπορούν!

Αυτά τα συμφέροντα δεν δίστασαν να ρίξουν ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό, δεν δίστασαν να ισοπεδώσουν ολόκληρα κράτη και κοινωνίες (ΙΡΑΚ, Γιουγκοσλαβία κλπ) … στον συνταξιούχο των 450 ευρώ θα δείξουν οίκτο; Αυτό όμως που είναι φονικά εξοργιστικό είναι ότι όλα αυτά γίνονται … προκειμένου οι αληταράδες της πολιτικής που καταλήστεψαν τα ταμεία με τις μίζες … να μην επιστρέψουν ούτε τσακιστό ευρώ! Αυτοί οι αληταράδες χαίρονται ανέμελα τα κλεμμένα χρήματα του κοσμάκη χάρη σε έναν απερίγραπτο νόμο που πέρασε ένας άλλος εγκληματίας της πολιτικής. Και είναι τόσο εγκληματίας που οι νομοθετικές του ιδέες κρατούν έξω από τη φυλακή ανθρώπους που πήραν τεράστιες μίζες ή που καταλήστεψαν τις καταθέσεις πολιτών ως Πρόεδροι Τραπεζικών Ιδρυμάτων.

Πιστεύουν άραγε όλοι αυτοί οι κύριοι … που είναι υπάλληλοι των στυγνών δολοφόνων και τοκογλύφων … ότι η αστυνομία ή ο στρατός θα μπορέσει να τους προφυλάξει επαρκώς από την οργή του κόσμου; Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν ποτέ σε ελληνικό έδαφος τους χωρίς συνοδεία 10 αστυνομικών ;;; Δύσκολο μάλλον … οπότε βλέπω στους δρόμους το χακί κι απαγόρευση της κυκλοφορίας σε λίγους μήνες.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

taxalia.blogspot.com

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.