Η κοροϊδία με τη δραστική ουσία

Βάφτισαν «δοκιμαστική εφαρμογή» την απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδων Ελλήνων ασθενών και ξαναφέρνουν τη ρύθμιση από Δευτέρα!

Πήγαν να εφαρμόσουν την απίστευτη ρύθμιση της συνταγογράφησης με τη δραστική ουσία και έσπασαν τα μούτρα τους. Δε φτάνει που θέτουν σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία με τα πάμφθηνα και αμφιβόλου ποιότητας φάρμακα από την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Ισραήλ και το Πακιστάν.

Δε φτάνει που δίνουν την ελληνική αγορά φαρμάκου βορά στις ξένες πολυεθνικές, με σίγουρη συνέπεια να εκτιναχθεί η φαρμακευτική δαπάνη σε επίπεδα πολλαπλάσια των σημερινών, όταν αυτές θα έχουν γίνει μονοπώλια.

Δε φτάνει που οδηγούν, νομοτελειακά, σε λουκέτο την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, 20.000 οικογένειες στο δρόμο και πλήττουν την ελληνική οικονομία που θα χάσει εκατομμύρια σε φορολογικά έσοδα.

Δε φτάνει που, με το «καλημέρα» της εφαρμογής της καταστροφικής ρύθμισης προκάλεσαν ένα τραγέλαφο και υποχρέωσαν σε απίστευτη ταλαιπωρία χιλιάδες Ελληνες ασθενείς. Αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα όταν είναι να πουν «ναι» στις επιταγές της τρόικας.

Και επιμένουν. Βάφτισαν το πατατράκ «δοκιμαστική εβδομάδα εφαρμογής» και επανέρχονται. Από Δευτέρα, μάλιστα.

Δε τους έφτασε το πρώτο χαστούκι, πάνε και για δεύτερο, καθώς ανακοίνωσαν στην πλήρη εφαρμογή του μέτρου της συνταγογράφησης φαρμάκων με βάση τη δραστική ουσία. Το μέτρο, όπως εξηγούν, αφορά στις 10 πρώτες δραστικές ουσίες, για τις οποίες οι γιατροί θα επιλέγουν και θα συνταγογραφούν από τον κατάλογο των φαρμάκων ανά δραστική ουσία.

Στην περίπτωση που είτε ο ιατρός είτε ο ασφαλισμένος επιθυμεί αντί για το φθηνότερο γενόσημο, να επιλέξει ακριβότερο φάρμακο της ίδιας δραστικής ουσίας, θα πρέπει ο ασφαλισμένος να καταβάλει στο φαρμακείο εκτός από τη συμμετοχή του και τη διαφορά στην τιμή.

Ο φαρμακοποιός δεν έχει δικαίωμα επιλογής ούτε αλλαγής του φαρμάκου. Με άλλα λόγια, από τη Δευτέρα, μόνον όσοι έχουν (πολλά) λεφτά θα έχουν και την Υγεία τους, αφού θα μπορούν να πληρώνουν παραπάνω και να προμηθεύονται το κατάλληλο -επώνυμο- φάρμακο.

Προφανώς, η κυβέρνηση αδιαφορεί για την Υγεία όλων των υπόλοιπων Ελλήνων, της συντριπτικής πλειονότητας δηλαδή, που δεν έχει λεφτά ούτε για να βγάλει το μήνα. Αυτούς, θα τους ταΐζουνε φάρμακα-δολοφόνους, εκθέτοντάς τους είτε σε ανεπιθύμητες παρενέργειες, είτε σε θεραπείες που -τελικά- δε θα θεραπεύουν την ασθένεια.

Κι όποιον πάρει ο Χάρος.

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.