Η παραπομπή του Παπανδρέου σε Ειδικό Δικαστήριο

Η παραδειγματική του τιμωρία και η πλέον ταπεινωτική γι αυτόν και τα πρωτοπαλήκαρά του εκτέλεση της ποινής που τους πρέπει, και πάνδημο αίτημα αποτελεί, και το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει απέναντι σ’ αυτό το αίτημα να ομονοήσει

Του Κ. Κυριακόπουλου

Η απόπειρα ωστόσο της Νέας Δημοκρατίας να δημοκοπήσει με άξονα αυτό το αίτημα και να το καθυποτάξει στο….
ανελέητο κυνηγητό της ψήφου κομματικής σωτηρίας δια στόματος Χαρακόπουλου, συνιστά τουλάχιστον πρόκληση απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία από ένα κόμμα που και στήριξε τον Παπανδρέου στις ολέθριες πολιτικές του επιλογές, και εγγυήθηκε κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής της θητείας την ατιμωρησία πλείστων όσων άλλων πολιτικών εγκλημάτων, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και δικών της πολιτικών στελεχών.

Η παραπομπή του Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στο ειδικό δικαστήριο, δεν είναι απλά επιβεβλημένη ενέργεια, τόσο εκ των πραγμάτων όσο και εκ του αποτελέσματος.
Συνιστά καθολική εθνική υποχρέωση για έναν χρεοκοπημένο πολιτικό.
Όχι γιατί λειτούργησε στα πλαίσια του συστήματος που υπηρετεί σαν γνήσιος εκπρόσωπός του (όπως κάποιοι θα βιαστούν να ισχυριστούν).
Αλλά γιατί στα πλαίσια αυτής του της πολιτικής παρουσίας και στάσης, δε δίστασε να προβεί σε πράξεις και νομοθετήματα μέσα από τα οποία…

– Εκχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία…
– Κουρελιάστηκε το Εθνικό Σύνταγμα…
– Τσαλαπατήθηκαν πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα…
– Αποδομήθηκε η Εθνική αξιοπρέπεια…
– Υποθηκεύτηκε και εμπορευματοποιήθηκε Εθνική γη και εθνικός πλούτος…
– Θεσμοθετήθηκε καθεστώς απροκάλυπτης ξένης κατοχής και υπονομεύθηκαν ανεπανόρθωτα τα Εθνικά συμφέροντα του τόπου.

Η Νέα Δημοκρατία, λειτουργώντας στην πράξη ως τριτεγγυητής πολιτικών εθνικής υποτέλειας, ούτε μπορεί ούτε και θέλει να οδηγήσει στην τιμωρία τους πρωταίτιους της εθνικής καταστροφής.

Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο αρχηγός της είναι δεμένος με υπογραφές ταπείνωσης στο ρόλο του κοτσαμπάση και αυτό το ρόλο τον επέλεξε συνειδητά.

Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο αρχηγός της όταν μιλούν για τιμωρία και δίκη των ενόχων της εθνικής ταπείνωσης, το μόνο που θέλουν είναι να εξαπατήσουν και πάλι την Ελληνική κοινωνία, για να προσφέρουν μετεκλογικά απόλυτη ασυλία και στο δωσιλογισμό και στις αντεθνικές συμφωνίες υποταγής που αλυσοδένουν τη χώρα.

kostasxan.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.