Η τιμωρία των ενόχων πανελλήνιο αίτημα

Ποιοι είναι οι μεγάλοι ένοχοι της δυστυχίας των Ελλήνων. Ποιοι έπαιξαν με την πτώχευση της χώρας και κέρδισαν αμύθητα ποσά από τα cds και το χρηματιστήριο.

Ποιους εννοεί η Βάσω Παπανδρέου όταν λέει ότι έγιναν εγκλήματα από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Πώς θα γίνει πραγματικότητα το παλλαϊκό αίτημα να τιμωρηθούν οι πολιτικοί που με τα λάθη τους, την ανικανότητά τους ή τα ψέματα που είπαν, έριξαν την Ελλάδα στο γκρεμό.

Αυτά είναι τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα στα οποία θα δώσει απάντηση απόψε στις 9:30 το βράδυ η διαδικτυακή live εκπομπή «Αποκαλύπτω» του newsbomb με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και τις δημοσιογραφικές του έρευνες.

Καλεσμένοι είναι πολιτικά στελέχη από πέντε κόμματα (Γεράσιμος Γιακουμάτος-ΝΔ, Άννα Νταλάρα-ΠΑΣΟΚ, Κώστας Αϊβαλιώτης-ΛΑΟΣ, Δημήτρης Στρατούλης-ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Σταμάτης-Ανεξάρτητοι Έλληνες) και ο γνωστός ποινικολόγος  Βασίλης Καπερνάρος.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο διευθυντής του newsbomb κ. Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε ζωντανή επαφή με το κοινό για να μεταφέρει στο στούντιο ερωτήσεις, παρεμβάσεις και καταγγελίες.

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.