Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Η τιμωρία των ενόχων πανελλήνιο αίτημα

Ποιοι είναι οι μεγάλοι ένοχοι της δυστυχίας των Ελλήνων. Ποιοι έπαιξαν με την πτώχευση της χώρας και κέρδισαν αμύθητα ποσά από τα cds και το χρηματιστήριο.

Ποιους εννοεί η Βάσω Παπανδρέου όταν λέει ότι έγιναν εγκλήματα από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Πώς θα γίνει πραγματικότητα το παλλαϊκό αίτημα να τιμωρηθούν οι πολιτικοί που με τα λάθη τους, την ανικανότητά τους ή τα ψέματα που είπαν, έριξαν την Ελλάδα στο γκρεμό.

Αυτά είναι τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα στα οποία θα δώσει απάντηση απόψε στις 9:30 το βράδυ η διαδικτυακή live εκπομπή «Αποκαλύπτω» του newsbomb με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και τις δημοσιογραφικές του έρευνες.

Καλεσμένοι είναι πολιτικά στελέχη από πέντε κόμματα (Γεράσιμος Γιακουμάτος-ΝΔ, Άννα Νταλάρα-ΠΑΣΟΚ, Κώστας Αϊβαλιώτης-ΛΑΟΣ, Δημήτρης Στρατούλης-ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Σταμάτης-Ανεξάρτητοι Έλληνες) και ο γνωστός ποινικολόγος  Βασίλης Καπερνάρος.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο διευθυντής του newsbomb κ. Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε ζωντανή επαφή με το κοινό για να μεταφέρει στο στούντιο ερωτήσεις, παρεμβάσεις και καταγγελίες.

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>