Θα είναι οι εκλογές εκτόνωση ή απαρχή εξέγερσης;

Όλοι μας, συζητώντας με τους γνωστούς αλλά και γενικότερα με το άμεσο περιβάλλον μας, διαπιστώνουμε ένα πράγμα.
Σπάνια βρίσκουμε κάποιον που να δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Και όλοι κάνουμε τη ίδια σκέψη: Που είναι κρυμμένοι αυτοί που τελικά θα ψηφίσουν αυτά τα δύο κόμματα της χρεοκοπίας και των μνημονίων;
Παρ’ όλες όμως τις δικές μας διαπιστώσεις, οι δημοσκοπήσεις επιμένουν να δείχνουν ότι ένα ποσοστό κοντά στο 35% δηλώνει ότι θα ψηφίσει τα δύο αυτά κόμματα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων.

Αυτό μας βάζει σε πολύ σοβαρές σκέψεις και ανησυχίες. Αφού όλοι μας έχουν προεξοφλήσει ότι τα κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού θα καταρρεύσουν, τι θα συμβεί άραγε όταν το βράδυ των εκλογών δούμε αυτά τα κόμματα να συγκεντρώνουν ή και να υπερβαίνουν το 50% του εκλογικού σώματος, οπότε και από κοινού θα εκλέγουν πάνω από 180 βουλευτές;; Το έχετε σκεφτεί άραγε αυτό το ενδεχόμενο;

Εμείς διαισθανόμαστε πως, αν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) δεν μπορέσουν να συγκεντρώσουν 151 βουλευτές, τότε θα οδηγηθούμε σε ευρύτερες ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα και πάνω απ’ όλα σε εκτόνωση της λαϊκής οργής, έστω προσωρινά. Αν όμως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώσουν απόλυτη πλειοψηφία εδρών και ακόμα χειρότερα, αν τα εκλογικά ποσοστά τους ξεπεράσουν το 50% του εκλογικού σώματος, τότε πολύ φοβόμαστε ότι θα υπάρξει ψυχολογικό αδιέξοδο και ένα αίσθημα καταπίεσης στους πολίτες εκείνους που θα ταχθούν εκλογικά απέναντι στα δύο κόμματα και θα αντιληφθούν το βράδυ των εκλογών τις ζωές τους και τις περιουσίες να χάνονται εξ αιτίας κάποιων συμπολιτών τους που επιμένουν στον πελατειακό παλαιοκομματισμό.

Αυτό το κύμα λαϊκής οργής που δεν θα εκτονωθεί και πάλι φοβόμαστε ότι μπορεί με τη σειρά του να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις εκτόνωσης.

hassapis-peter.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θα είναι οι εκλογές εκτόνωση ή απαρχή εξέγερσης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.