Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
Minilink

Θα συνεχίζεις να φτωχαίνεις Έλληνα , μέχρι να εξοντωθείς αν δεν ξυπνήσεις.

Μέσα σε αυτόν τον αχταρμά των ειδικών οικονομολόγων οικονομο-αναλυτών διανοούμενων, πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπάρχει κανένας που να σου λέει την αλήθεια.

Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται από πρόθεση ή λόγο παντελείς έλλειψης γνώσεις για το πως ανεβαίνει οικονομικά μια κοινωνία.

Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολύ απλό και είναι ένα και μόνο ένα.

Αυτό έχει να κάνει με τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα φράγκα, στην Ελλάδα.

Το έχω ξαναγράψει.

Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα είναι ένα μικρό νησί 100 κατοίκων.

Το νησί αυτό των 100 κατοίκων που ονομάζεται Ελλάδα, αναπτύσσετε κάθε χρόνο κατά 10 %, έχει δηλαδή ρυθμό ανάπτυξης 10% συνεχώς και σταθερά.

Όμως το νησί αυτό των 100 κατοίκων, έχει 20 μετανάστες που κάθε μήνα βγάζουν από το νησί ένα Α ποσό χρημάτων, ακόμη το λιμάνι του νησιού, το αεροδρόμιο, τα 2 από τα 3 σούπερ μάρκετ, τα ρούχα των κατοίκων, το τηλέφωνο οι τράπεζες και οι δρόμοι, είναι όλα ξένων συμφερόντων και

κάθε χρόνο λόγο αυτών των ξένων συμφερόντων επιχειρήσεων φεύγουν εκτός νησιού το 20 % των χρημάτων του νησιού ως κέρδη, με μαθηματική ακρίβεια, κάθε χρόνο, κάθε χρόνο το νησί αυτό θα φτωχαίνει κατά 10%, και μέσα σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει φράγκο πάνω στο νησί, ούτε ως δείγμα.

Δηλαδή το νησί που κάθε χρόνο είχε ανάπτυξη 10%, πλέον θα είναι 100%  φτωχό και πλήρως εξαθλιωμένο.

Αυτό και μόνο αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος. Τα εισερχόμενα στην Ελλάδα φράγκα, είναι λιγότερα από τα εξερχόμενα.

Είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και σε κάθε οικογένεια, από την στιγμή που τα εισερχόμενα στην οικογένεια φράγκα, είναι λιγότερα από τα εξερχόμενα, αργά αλλά σταθερά η οικογένεια αυτή θα πτωχεύσει εντελώς.

Η Ελλάδα, όπως και η οικογένεια δεν έχουν μηχανές να κόβουν λεφτά, άρα είναι υποχρεωμένες από κάπου και με κάποιον τρόπο να εισάγουν λεφτά, πάντα όμως τα εισερχόμενα λεφτά θα πρέπει να είναι περισσότερα από τα εξερχόμενα, όσο αυτό δεν ισχύει, τόσο θα φτωχαίνει και η οικογένεια και το Κράτος.

Απλά πράγματα, και απλή λογική.

Λοιπόν αγαπητοί ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , όσο θα εξακολουθούμε με τον Α, ή Β τρόπο να στέλνουμε εκτός Ελλάδας, περισσότερα λεφτά από όσα εισάγουμε, η φτώχεια μας θα μεγαλώνει.

Το πρόβλημα μας δεν είναι οι ακριβοί μισθοί, ούτε το υψηλό χρέος,  το πρόβλημα μας είναι η έλλειψη παραγωγής  από την μια, σε συνδυασμό με την εξαγωγή χρημάτων από την άλλη.

Χρειάζεται τώρα οικονομικός πατριωτισμός.

Αγορά μόνο ελληνικών συμφερόντων προϊόντα, όχι δουλειά σε ξένους, προσπάθεια για εξαγωγή προϊόντων  υπηρεσιών, και όχι εξαγωγή νέων ανθρώπων  όπως μας προτρέπουν τα πουλημένα ΜΜΕ.

Όσον αφορά στις ξένες επενδύσεις, ας το καταλάβουμε πλέον και αυτό, άλλο είναι να φτιάξει εδώ ένα εργοστάσιο ένας ξένος, και άλλο να αγοράσει το αεροδρόμιο να φτιάξει ένα σούπερ μάρκετ ή να στήσει δέκα ανεμογεννήτριες των οποίων το ρεύμα εγώ πρέπει να αγοράζω, ακριβότερο από αυτό της ΔΕΗ.

Στην πρώτη περίπτωση θα δώσει δουλειά, στην δεύτερη περίπτωση θα βγάζει κάθε μήνα ένα τσουβάλι λεφτά εκτός Ελλάδας.

Πόσα Ευρώ μας κοστίζουν ετησίως  η εισαγωγή τούρκικων επίπλων;

Πόσο η εισαγωγή κρέατος;

Πόσο η εισαγωγή μακαρονιών;

Πόσα Ευρώ βγάζει έξω κάθε χρόνο το Lidl;

Πόσο μας κοστίζουν κάθε χρόνο τα ολλανδικά τυριά;

Πόσα βγάζουν έξω κάθε χρόνο οι μετανάστες;

Κτλ Κτλ.

Λοιπόν, ή ξυπνάμε, ή μας παίρνει ο διάβολος όλους μαζί. 

Πάντως όσοι νομίζετε ότι σας σώσουν τα ξένα πακέτα, να ετοιμάζεστε  και για πιάσιμο του πισινού σας.

 

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>