Θεσσαλονίκη:Άρχισαν τα όργανα – Οπαδοί του Ηρακλή κατεβαίνουν στην Αθήνα για την παρέλαση!

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι οπαδοί γνωστοποιούν την απόφασή τους να παρελάσουν στην Αθήνα και ενημερώνουν τα μέλη για το κόστος της εκδρομής…

Την ώρα που η αστυνομία παίρνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και επιστρατεύονται ακόμα και οι κοριοί της ΕΥΠ για την τήρηση της τάξης, οι οπαδοί του Ηρακλή ετοιμάζονται να κατέβουν, για να διαδηλώσουν για την κατάσταση της ομάδας τους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:
Είχαν δίκιο οι δικαστικοί, οι μπάτσοι και οι δημοσιογράφοι γι’ όλα αυτά που είπαν, έγραψαν και έπραξαν εναντίων μας. Είχατε δίκιο όταν λέγατε ότι δεν έπρεπε να πούμε αυτά που είπαμε για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η παρουσία μας στο οδόστρωμα της Μεγάλου Αλεξάνδρου την ημέρα της παρέλασης και ό,τι αυτή δημιούργησε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας δεν ήταν σωστή!

Είχατε δίκιο! Δεν έπρεπε να κατεβούμε εκείνη τη μέρα στη παρέλαση της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό, αυτή τη φορά θα πάμε στη παρέλαση της Αθήνας! Καλούμε λοιπόν για άλλη μια φορά το λαό του Ηρακλή να δώσει το παρών στα κελεύσματα της ιστορίας. Το κόστος της εκδρομής είναι 25 ευρώ και το ραντεβού μας δίνεται τα χαράματα της Κυριακής σε κάποια τοποθεσία έξω από τη Θεσσαλονίκη την οποία μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του συνδέσμου! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Θεσσαλονίκη:Άρχισαν τα όργανα – Οπαδοί του Ηρακλή κατεβαίνουν στην Αθήνα για την παρέλαση!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *