Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ιδρύουν κόμμα οι διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ

Στην επιβεβαίωση ότι οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ιδρύσουν νέο κόμμα προχώρησε ο πρώην υπουργός, Χάρης Καστανίδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο Καστανίδης επεσήμανε πως «είναι μια προσπάθεια που “μιλάει” στο όνομα των προοδευτικών ιδεών της Κεντροαριστεράς. Εμείς θέλουμε να πάρουμε μια πρωτοβουλία, να εκφράσουμε ανάμεσα σε δυο εξαιρετικά αρνητικές θέσεις, ανάμεσα, δηλαδή, στο τυφλό “ναι” και στο τυφλό “όχι”, μια πολύ ρεαλιστική και ταυτόχρονα τεκμηριωμένη και ριζοσπαστική πολιτική εξόδου από την κρίση», ανέφερε, ο κ. Καστανίδης

Χαρακτήρισε μάλιστα εσωτερική διευθέτηση τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τάχθηκε εμφανώς κατά όσων στελεχών του ΠΑΣΟΚ μιλούν για μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ..

«Δεν έχουμε ακόμα τη διατύπωση μιας επίσημης θέσης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά λαμβάνω υπόψη μου τις συνεχείς δηλώσεις του κ. Λοβέρδου, ο οποίος, υποθέτω ότι δεν εκφράζει μόνο προσωπική άποψη και ο οποίος δείχνει μια μεγάλη επιθυμία να συμμετάσχει στην κυβέρνηση συνασπισμού μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπό τον κ. Σαμαρά, όπως έχει πει ο ίδιος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>