Και επισήμως για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Χρ. Παπουτσής

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και επισήμως, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Χρήστος Παπουτσής.

Σε δήλωσή του, τόνισε ότι η υποψηφιότητά του στοχεύει στην ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ σε «ένα σύγχρονο κόμμα της Κεντροαριστεράς, ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό».

Υπενιθυμίζεται ότι, μόλις πριν από μερικές ημέρες -την Καθαρά Δευτέρα-, ο κ. Παπουτσής, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Την ανάγκη να τηρηθεί το καταστατικό επισήμαναν, μετά τη δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Παπουτσή, κύκλοι προσκείμενοι σε αυτόν.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο κ. Παπουτσής είναι υπέρ της εκλογής από τη βάση, αλλά και της συγκέντρωσης 100 υπογραφών μελών του Εθνικού Συμβουλίου, για να μπορεί κάποιος να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με τους διαγραφέντες βουλευτές, οι συνεργάτες του υπογράμμισαν πως ο κ. Παπουτσής απευθύνεται στους πάντες, όταν λέει ότι δεν πρέπει να ποινικοποιείται η αγωνία των βουλευτών για τη χώρα και ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα τους ήθελε όλους πίσω.

Ωστόσο, χαρακτήρισαν ορθή την απόφαση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως «είναι άνανδρο αυτό που συμβαίνει με τον Μιχάλη», εννοώντας την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για τις συγγενικές σχέσεις του κυρίου Παπουτσή με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλη Καρχιμάκη.

Τέλος, σχολιάζοντας το κατα πόσο θα βαρύνει η συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική διαδικασία, οι συνεργάτες του υπογράμμισαν, «θα αποδεχτούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα, αλλά θα βγάλουμε και πολιτικά συμπεράσματα».

www.protothema.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.