Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Καταρρέει» ο χώρος της Υγείας

Το απόλυτο χάος επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας με τους γιατρούς να εκπέμπουν SOS και να κάνουν λόγο για κίνδυνο ολικής κατάρρευσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι νοσοκομειακοί γιατροί επισημαίνουν ότι οι συνταξιοδοτήσεις και το «πάγωμα» των προσλήψεων έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι ελλείψεις αυτές έχουν υποβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας ενώ παράλληλα ευθύνονται και για τη διασπορά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Την ίδια ώρα, τα νοσηλευτικά ιδρύματα «στερεύουν» από υλικά καθώς οι προμηθευτές δηλώνουν ότι δεν δύνανται να συνεχίσουν τον εφοδιασμό εξαιτίας των δυσβάστακτων χρεών του ΕΣΥ, του υποχρεωτικού «κουρέματος» των ομολόγων για τις οφειλές των περασμένων ετών και της έλλειψης ρευστότητας.

Οι σοβαρές ελλείψεις σε υλικά έχουν ως αποτέλεσμα να αναβάλλονται καθημερινά προγραμματισμένα χειρουργεία και να καθυστερούν να βγουν τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν αποφασίσει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Ήδη, σε 17 νοσοκομεία στην Αθήνα και τον Πειραιά και σε 20 νοσοκομεία στην περιφέρεια οι γιατροί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια «Καταρρέει» ο χώρος της Υγείας

  • savana

    Εμεις δεν λεμε να “καταρρευσουμε”!!!  Εκει εδερφε μου!  Ντουροι!

  • armoredeagle

     Έφ όσον δεν καταρέουν οι τράπεζες για το τραπεζοκράτος που ζούμε τίποτα δεν νοιάζι την εξουσία.Από την άλλη , μίζες φακελάκια κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε ψευτικες προμήθειες ηταν καλά όταν τα κάναν? Και καλά δεν τα κάναν όλοι συμφωνώ γιατί υπάρχουν και τίμιοι… αυτοί λοιπόν πώς ανεχτήκαν τους υπόλοιπους άτιμους ? Νομίσαν ότι όλα θα βαίναν καλά στο τέλος ?Ότι όλο αυτό το δημίσιο είναι απλά μια αγελάδα που την αρμέγει κανείς και δεν στερεύει παρ όλο που δεν την ταίζει κανείς?..ἀρε βόδια… όσοι το νομίσαν.. Το μόνο που μάθαν όλοι τους είναι μια απεργία που ταλαιπωρεί τον κόσμο, να διώξετε τους κλέφτες ρε δεν νοιαστήκατε ποτέ ?..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>