Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κλείνουν τα μαγαζιά μετά από έναν αιώνα

Η κρίση σκοτώνει τα καταστήματα της Αθήνας

Καταστήματα-ορόσημα του κέντρου της Αθήνας, που έχουν αφήσει το στίγμα τους εδώ και δεκαετίες, βάζουν λουκέτο, το ένα πίσω από το άλλο.

Ιστορικές επιχειρήσεις μια εστιατόρια που άντεξαν ακόμη και την επταετία της δικτατορίας, τώρα κατεβάζουν ρολά.
Ο «Τύπος της Κυριακής» κάνει ένα οδοιπορικό στο κέντρο. Η άλλοτε λαμπερή Σταδίου, αποτελεί πλέον σκιά του παρελθόντος και η Πανεπιστημίου παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και απογοήτευσης.

Πρόσφατα έκλεισε το γνωστό κινέζικο εστιατόριο Far East, μετά από 25 χρόνια, ενώ κατέβασε ρολά και το Cellier Bistrot που είχε ανοίξει στη θέση του ιστορικού «Απότσου».

Έπειτα από 112 χρόνια παρουσίας στο κέντρο της Αθήνας, και έχοντας επιβιώσει σε πολέμους, το κατάστημα Νησιώτη, με τα ασημικά έκλεισε οριστικά. Οι ιδιοκτήτες του έχουν ανοίξει νέο κατάστημα στο Λονδίνο και δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επιλογή τους.

Κλειστά είναι πλέον και τα καταστήματα «Τσαντίλη» και «Danos» στη Σταδίου, ενώ όσα παραμένουν ανοιχτά, το παλεύουν με νύχια και με δόντια.

newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>