Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κρυφή συμφωνία για νέους φόρους

Το «ενδιαφέρον» κείμενο με τα μέτρα που θα βάλουν ταφόπλακα στο λαό

Τα αναπτυξιακά φορολογικά μέτρα που είχε προτείνει το ΔΝΤ στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του 2011, επιθυμεί να μεταφέρει στο ελληνικό Δίκαιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο θέμα του Ελεύθερου Τύπου, ο υπουργός Οικονομικών έχει ταχθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπέρ των μέτρων που θα βυθίσουν οριστικά τους Έλληνες στο σκοτάδι της φτώχειας.

Το σχέδιο που υπέβαλε το ΔΝΤ, προβλέπει την περαιτέρω μείωση των μισθών και την κατάργηση των εισφορών για τους πολύ χαμηλούς μισθούς, την αύξηση των τιμών σε όλα τα βασικά αγαθά, την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, την επιβολή φόρου 20% σε εισοδήματα από ενοίκια, καταθέσεις, μετοχές κλπ, τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και την οριστική κατάργηση της πλειονότητας των φοροαπαλλαγών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκει «πολύ ενδιαφέρον» το κείμενο με τις προτεινόμενες αλλαγές και το «λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη».

www.newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>