Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κρύβουν τα χρήματά τους σε τενεκέδες και πατάρια

Άρον άρον σηκώνουν τις αποταμιεύσεις τους από τις τράπεζες στην Κρήτη

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο των μαζικών αναλήψεων μετρητών το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, όταν οι καταθέτες ερωτώνται γιατί θέλουν να σηκώσουν τα χρήματά τους, η αιτιολογία είναι πάντα σχεδόν η ίδια: ταξίδι στου εξωτερικό για λόγους υγείας του ίδιου ή των συγγενών του.

«Την ανάληψη την κάναμε με τα αδέρφια μου πριν από περίπου δέκα ήμερες στο Ηράκλειο. Στη συνέχεια γυρίσαμε στη Σητεία, τοποθετήσαμε τα χρήματα σε έναν τενεκέ και τα κρύψαμε στο πατάρι ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα. Ήταν κοινή η απόφασή μας να τα κρύψουμε εκεί» δήλωσε στην αστυνομία ένας συνταξιούχος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος από την Κρήτη.

Ο 54χρονος πρώην αξιωματικός, μάλιστα, αφού έκανε ανάληψη 270.000 ευρώ, σύμφωνα με το Cretalive, στη συνέχεια έκρυψε τα χρήματα αυτά στην επιχείρησή του ενώ στη συνέχεια κατήγγειλε ότι άγνωστοι έκλεψαν τα χρήματα από το κέντρο συνεστιάσεων που έχει μαζί με τα αδέρφια του.

www.newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>