ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

“Η Χρυσή Αυγή καθάρισε την περιοχή!” Δήλωση ανδρών ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης μπροστά στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Κατάπιε τη γλώσσα του ο Χρυσοχοΐδης!

Του χάλασαν τη σούπα του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ δύο απλοί συμπατριώτες μας, που βιώνουν καθημερινά το αίσχος και την παρακμή του  αθηναϊκού κέντρου. Στην αποψινή κακοστημένη προεκλογική εμφάνιση Χρυσοχοΐδη (στην εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA) ακούστηκε επιτέλους δημόσια, αυτό που λένε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες.
Ενώ οι κάμερες (συνοδεία αστυνομικών) περιφέρονταν μεταξύ σταθμού Λαρίσης και πλατείας Αττικής, ο δημοσιογράφος επισήμανε σε δύο άνδρες εταιρείας security ότι η περιοχή ευθύνης τους φαίνεται ασφαλής. Αναρωτήθηκε μάλιστα αν αυτό το γεγονός σχετίζεται με την παρουσία του υπουργού και της συνοδείας του. Η απάντηση που έλαβε ήταν αποστομωτική: “Ποιος Χρυσοχοΐδης…; η Χρυσή Αυγή καθάρισε την περιοχή:”

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο ΠΡΟ-ΠΟ κατάπιε τη γλώσσα του, ενώ ο δημοσιογράφος Σρόιτερ – προς τιμήν του – δεν έκοψε το επίμαχο στιγμιότυπο. Σε άλλο σημείο της ίδιας εκπομπής ο Χρυσοχοΐδης απέδειξε πως τα έχει εντελώς χαμένα λέγοντας λίγο-πολύ ότι η σφαγή του 44χρονου πατέρα στην 3ης Σεπτεμβρίου ήταν μεμονωμένο περιστατικό: “Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε…”. Δηλαδή θα μπορούσε να συμβεί και στο Κολωνάκι, την Εκάλη και το Παλαιό Ψυχικό; τέτοιες εγκληματικές προκλήσεις διαπράττουν οι ΠΑΣΟΚοι και μετά αναρωτιούνται γιατί ο λαός τους έχει πάρει με τις πέτρες…

..

3 σχόλια σχετικά με το “ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!”

    1. Αδερφέ κάνεις λάθος.

      Μπορεί να είναι γνωστά σε σας που κατοικείτε στην Αθήνα.

      Στην επαρχία, όπου δεν έχουμε πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, δεν είναι τίποτα γνωστό.

       

      1. Αδερφέ μου έχεις απόλυτο δίκαιο!!!

        Επίτρεψέ μου λοιπόν να κάνω μία σύντομη ενημέρωση σε όλα τα αγαπητά μέλη του forum που δεν κατοικούν στην … ταλαίπωρη Αθήνα.

        Αυτή τη στιγμή, στο μεγαλύτερο κομμάτι του κέντρου της Αθήνας, εάν κυκλοφορήσεις θα το κάνεις ΜΟΝΟ μέρα, και αυτό όχι για γυναίκες ασυνόδευτες. Ελληνικά ακούς σπάνια!
        Σε μερικές δε περιοχές ΔΕΝ κυκλοφορεί κανείς πλέον, μέρα-νύχτα. Ακόμα και η Αστυνομία το κάνει … διστακτικά! Δε μιλάμε για ήπια ανάμειξη πολιτισμών και ανθρώπων, άλλα για βίαιη και οριστική ΑΛΛΟΙΩΣΗ ολόκληρων περιοχών, που θυμίζουν περισσότερο ΠακιστανοΙνδοΑφγανοΑφρικανική πόλη. Ελληνικά ακούς … ΠΟΤΕ!
        Μπροστά από πολλά ιστορικά μνημεία και ακαδημαϊκά ιδρύματα, είναι εγκατεστημένα παζάρια κάθε φυλής που σου δίνουν μία αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην … Καμπούλ ή στο Δελχί!

        Συμπερασματικά, πρόκειται για μία ουσιαστική αναβάθμιση της Αθήνας σε κάτι μεταξύ … πόλη μπουρδέλο και πόλη χαβούζα!
        Ένα καταπληκτικό επίτευγμα της πολιτικής ελίτ του Ελληνικού κοινοβουλίου, με τις καπιταλιστικές συνήθειες-προτιμήσεις και την “παπαροΣοσιαλιστικοΑριστεροΠροοδευτική” ιδεολογικοφιλοσοφία του πολιτισμικού αχταρμά και της αρρωστημένης ισοπέδωσης, όπου,
        ένας Πακιστανός, ένας Ινδός, ένας Αφγανός, ένας Ιρακινός, μερικοί Αφρικανοί (Λιβύη, Μαρόκο, Αίγυπτος, και πιό κάτω), και ένας Έλληνας, μπορούν να ζήσουν αρμονικά, εποικοδομητικά και συμπληρωματικά … στον ίδιο δρόμο!

        Είμαστε μία ωραία παρέα!

        Μίσος για τον Έλληνα υπάρχει … τίποτ’ άλλο … 
         
         

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *