Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μαντέψτε ποια χώρα της ΕΕ πήγε χειρότερα στα στρες τεστ των τραπεζών

Τα στρες τεστ για τις ευρωπαϊκές τράπεζες έδειξαν την ανάγκη επανακεφαλαιοποίησης μεγαλύτερης των 100 δις ευρώ αλλά αυτό για πολλούς αναλυτές είναι μόνο η αρχή σε ένα τραπεζικό σύστημα το οποίο πάσχει από βαριά ασθένεια που ακόμη δεν έχει διαγνωστεί. Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα των τεστ όπως δημοσιεύτηκαν και παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν είναι πως η χώρα που εμφανίζεται να χρειάζεται τη μεγαλύτερη στήριξη στον τραπεζικό της κλάδο είναι η … Γερμανία. Το γεγονός σόκαρε το Γερμανικό Τραπεζικό Οργανισμό ο οποίος πέρασε αμέσως στην επίθεση δημοσίευοντας ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Ευρωπαϊκός Τραπεζικός οργανισμός αρμόδιος για τα στρες τεστ είναι αναξιόπιστος!

Μέσα σε αυτό το πολεμικό κλίμα το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιες γερμανικές τράπεζες αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα με την να αντιμετωπίζει ήδη το ενδεχόμενο κρατικοποίησης της.

XrimaNews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>