Μας προδώσατε. Δεν έχετε θέση στην Βουλή

του Σπυρίδωνος Σουσάνη 

Θλιβερή σήμερα η εικόνα σου στην Βουλή πρόεδρε της ΝΔ Κοιτάζοντας σας στην ΤV εσένα και τον συμφοιτητή σου είπατε τα ίδια πράγματα με διαφορετικές λέξεις χωρίς νόημα. Από τον Γιωργάκη το περιμέναμε. Αλλά ΕΣΥ ; Εσύ Αντωνάκη μας φλόμωσες με τις αερολογίες σου. Αντώνης έφυγες να δεις τους ομόλογους σου και Αντωνάκης μας γύρισες λες και σε έδειρε η..
δασκάλα σου. Ήσουν ενάντιος του μνημονίου και μας βγήκες υπερασπιστής του μνημονίου..

Τι διαπραγμάτευση να κάνεις Αντωνάκη αφού πρώτα θα έχεις υπογράψει. Ποιον κοροϊδεύεις. Δεν ντρέπεσαι να απειλείς τους βουλευτάς και να τρομοκρατείς με απειλές τους Έλληνες. Αεριτζήδες και οι δυο πήρατε κόμματα και θα αφήστε αποκόμματα. Από σένα περίμεναν άλλη αντίδραση οι νεοδημοκράτες αυτοί που έχασαν την ώρα τους για να σε κάνουν πρόεδρο. Δεν διαφέρεις από τον Γιωργάκη και την πολιτική που υπηρέτησε.

Είστε ένα σε δύο. Θα γίνεται ανέκδοτο κατά τον Γιορίκα και Κοστίκα Από σένα περιμέναμε να σηκώσεις την σημαία της αξιοπρέπειας και του ανένδοτου. Γιατί δεν ζήτησες εδώ και τώρα από τους Γερμανούς τη Μερκελ την επιστροφή του κατοχικού δανείου και τις αποζημιώσεις και την αφήνεις να σου κουνά το δάκτυλο ; Γιατί δεν επέμεινες στον έλεγχο των οφειλών του Αεροδρομίου των μεγαλοκαναλιών διάφορων άλλων μεγάλοπολυεθνικών οφειλές; Γιατί δεν εστίασες στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου πριν τον παραδώσετε παρέα με τον Γιωργάκη στους δανειστές και χάνετε τον χρόνο σας σε μισθολόγια;

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει το Γέηλ, που λέει ο Τράγκας, πριν τις συντάξεις και μισθούς κόψεις για ισοδύναμα. Εσείς οι συμφοιτητές και οι Βουλευτές σας είστε ανίκανοι και άσχετοι Προδώσατε ένα λαό. Τον ξεφτιλίσατε. Την εξευτελιστική προς τον κ. Βενιζέλο συμπεριφορά των ομολόγων του στο συμβούλιο eurogroup εάν λόγω πάχους δεν την αισθάνθηκε ο ίδιος την αισθανόμεθα εμείς στο πετσί μας από μήνες. Διαπραγματεύεται σκληρά για την σωτηρία μας όπως προσπαθεί να μας πείσει και επιμένει. Εμείς του λέμε αν θέλει πράγματι την σωτηρία μας να παραιτηθεί.

Όχι άλλη σωτηρία. Ο λαός θέλει την χρεοκοπία. Συνεχίζοντας την πολιτική Παπακωνσταντίνου θα είναι εξ ίσου με τον προκάτοχό του ένοχος για την διάλυση του έθνους. Εν γνώσεις σας κρατάτε με σωληνάκι τον νεκρό ασθενή μέχρι να βάλλετε υπογραφή για να εκδώσετε την ληξιαρχική πράξη θανάτου. Δεν σας πιστεύουμε. Τον Ιούνιο θα λέτε τα ίδια. Την δυστυχία του λαού την πάτε λίγο-λίγο με το κόψιμο του σαλαμιού για να συνηθίζουμε. Δεν θα αποφύγετε την εξέγερση, και Εσείς θα είστε υπεύθυνοι. Πρέπει να ξέρετε ότι με την υπογραφή σας υπογράψατε την ενοχή σας για την οποία θα κληθείτε να δώσετε. λόγο.

taxalia.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.