Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
Minilink

Μείωση 50% σε μισθούς – συντάξεις πολιτικών προτείνει η ΔΗΣΥ

Η ευρωπαϊκή παρουσία και η προοπτική της Ελλάδας είναι το διακύβευμα των βουλευτικών εκλογών, τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «εάν ο λαός μας αποφασίσει ότι θα περάσουμε από μια δύσκολη, ανηφορική πορεία, αλλά στο τέλος του δρόμου υπάρχει φως, υπάρχει μέλλον για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ή εάν η Ελλάδα θα μπει σε τεράστιες περιπέτειες».

«Πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν τόσα πολλά κόμματα (μέτρησε 7 στις δημοσκοπήσεις της περασμένης Κυριακής) τα οποία να διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων χωρίς να προτείνουν κανένα σχέδιο και προοπτική για το μέλλον», σημείωσε.

Για τη Δημοκρατική Συμμαχία, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι λέει με συνέπεια τα ίδια, μακριά από τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία, ενώ για τον εαυτό της είπε χαρακτηριστικά: «Ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δεν κάνουν τούμπες».

Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ επέμεινε στην ανάγκη αλλαγής του πολιτικού και κομματικού συστήματος και πρότεινε μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200, μείωση κατά 50% των μισθών και συντάξεων των πολιτικών, μείωση κατά 50% της επιδότησης των κομμάτων και να δημιουργηθεί ένα δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας, διότι οι περικοπές δεν μπορεί να γίνονται επί δικαίων και αδίκων.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα δώσει αυτοδυναμία (δεν το πιστεύει κανένας Έλληνας ότι θα υπάρξει αυτοδυναμία, είπε) και σε ερώτηση τι θα κάνει αν έρθει πρώτο κόμμα η ΝΔ και της προτείνει συνεργασία, απάντησε πως η συνεργασία των κομμάτων είναι επιβεβλημένη, αλλά πάνω σε συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και υπενθύμισε ότι ισχύει παλαιότερη δήλωσή της ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα.

Σχετικά με την έντονη αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις για «ρουσφετολογικές προσλήψεις», η κ. Μπακογιάννη παρατήρησε ότι «παρακολουθούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου, το οποίο επιβεβαιώνει, δυστυχώς, ότι τα δύο κόμματα δεν έχουν διδαχθεί τίποτα. Τσακώνονται μεταξύ τους ποιος -τη σήμερον ημέρα- είναι πιο ρουσφετολόγος από τον άλλον και προχωρούν σε λογικές παλαιοκομματικές υποσχέσεων και δημαγωγικών τοποθετήσεων. Είναι εξαιρετικά λυπηρό διότι κανένας Έλληνας δεν πιστεύει σοβαρά ότι αυτά τα δύο κόμματα, που είναι στην ίδια κυβέρνηση, υβρίζουν το ένα το άλλο, με αυτό το επίπεδο ανακοινώσεων, παρά μόνο διότι βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο».

Τέλος, για το θέμα της δημιουργίας χώρων υποδοχής μεταναστών, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ τόνισε ότι πρέπει να γίνουν, αλλά ο χρόνος παραμονής των μεταναστών σε αυτούς πρέπει να είναι ελάχιστος (δύο μήνες) και στη συνέχεια να γίνεται επαναπατρισμός τους.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Μείωση 50% σε μισθούς – συντάξεις πολιτικών προτείνει η ΔΗΣΥ

 • begar

  Εγώ έχω καλύτερη ιδέα.

  50 ευρώ σύνταξη για κάθε χρόνο υπηρεσίας.

  Διατέλεσες βουλευτής 8 χρόνια; Σύνταξη 50Χ8=400 ευρώ

  Ήσουν δήμαρχος 20 χρόνια; Σύνταξη 1000 ευρώ. Απλά πράγματα.

   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>