Μη πετάξεις στα σκουπίδια την τελευταία σου ευκαιρία. Η ευθύνη θα είναι δική σου!

Ένας αναγνώστης μας υπενθυμίζει πως πλησιάζει η τελευταία ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να στείλει στον καιάδα όλους όσους τον οδήγησαν σε αυτό τον μαρασμό!

Διαβάστε την επιστολή του…

«Έχεις την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία στην κρίσιμη αυτή κατάσταση που ευρίσκεται η Πατρίδα μας…

– Ψήφισε οπωσδήποτε και ότι θέλεις, αλλά μην απέχεις απο τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Μη γίνεις σαν εκείνους τους βουλευτές που αντί να παίρνουν θέση και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, στις κρίσιμες ψηφοφορίες, δηλώνουν απλά «παρών»…..

– Θυμήσου ότι ο καταστροφέας της σύγχρονης Ελλάδος έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΓΑΠ).

– Μην παρασυρθείς από τις κραυγές των νεοπαγών αρχηγίσκων και νεοσύστατων κομμάτων. Μην ακούς τις σειρήνες των εκπροσώπων τους. Αυτοί εκμεταλλεύονται την ανασφάλεια και τα προβλήματά σου. Αναρωτήσου που βρίσκουν τα χρήματα όλα αυτά τα κόμματα μερικά των οποίων «υλακτούν» υπέρ πίστεως και πατρίδος, λες και οι Ελληνόψυχοι έχουν ανάγκη από μαθήματα πατριωτισμού.

– Μη λησμονείς την ζωώδη βουλιμία του Βενιζέλου να γίνει αρχηγός κόμματος (βλέπε δηλώσεις και αντιδράσεις του μετά τις εκλογές του 2004).

– Μάθε ότι την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 δεν την έριξε ο Σαμαράς (όπως θέλουν όλοι να πιστεύεις) αλλά ο Έβερτ και ο Δήμας…..

– Μη ξεχνάς την ληστεία του Σημίτη και των συνεργατών του, μέσω του χρηματιστηρίου.

– Πίστεψε ότι μόνο αυτοδύναμη κυβέρνηση ίσως μπορέσει να σε βγάλει από το τέλμα της σημερινής τραγικής κατάστασης.

 

– Θυμήσου ότι τους μισθούς και τις συντάξεις δεν τις μείωσε η τρόικα και η ΕΕ αλλά αυτοί που ψήφισες το 2009 να σε κυβερνήσουν και σε εξαπάτησαν…..

– Πίστεψε ότι, όταν κάτι δεν πάει καλά στο σπίτι σου, δεν φταίει ο ….γείτονας αλλά εσύ και μην ψάχνεις άλλοθι σε κακούς Ευρωπαίους και Αμερικάνους….. εχθροί της πατρίδας υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντοτε.

– Μάθε επιτέλους την πραγματική ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας και όχι αυτή που σου επιβάλλουν για να σε αποκοιμίζουν και να σε χειραγωγούν ( γενιά πολυτεχνείου, Ρεπούση, Δραγώνα, Βερέμης και άλλοι υποτακτικοί του συστήματος), το οποίο (σύστημα) εξαργυρώνει τις υπηρεσίες τους συνήθως με κρατικές θέσεις υψηλά αμειβόμενες ή με το χρίσμα υποψήφιου βουλευτού σε κάποιο κόμμα.

– Γνώριζε ότι η Ορθόδοξη θρησκεία σου και οι εκπρόσωποί της βάλλονται από παντού, για να σε αναγκάσουν να απελπιστείς και να ψηφίσεις ως διαμαρτυρόμενος και οργισμένος και όχι ως σκεπτόμενος Ορθόδοξος ¨Έλληνας.

– Πίστεψε ότι δεν κυβερνά η κυβέρνηση που προέρχεται από το εκάστοτε πλειοψηφούν κόμμα, αλλά το παρακράτος της συμμορίας συγκεκριμένου κόμματος που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο, το οποίο ελέγχει απόλυτα συνδικάτα, συνδικαλιστές, αναρχικούς , αντιεξουσιαστές, κουκουλοφόρους, ΜΜΕ, μεγαλοδημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους της δήθεν τέχνης και πολιτισμού….κ.λ.π. Αυτή η πολιτική «μαφία» πρέπει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη……

– Συνειδητοποίησε ότι το παρακράτος και τα πολιτικά παραμάγαζα κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις για να σε πείσουν ότι η καλύτερη δήθεν λύση, είναι κυβέρνηση συνεργασίας ενώ είναι φανερό ότι αυτή την στιγμή, η καλύτερη λύση είναι ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

– Μάθε τέλος, ότι το μοναδικό κράτος στον κόσμο του οποίου την ιστορία έγραψαν και διδάσκουν οι… ηττημένοι, αριστεροί και αριστερόφρονες, είναι η Ελλάδα. Ήλθε η ώρα να τεθούν στο περιθώριο και να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια.

– Πίστεψε ότι ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα μας και δεν την έχει εγκαταλείψει……εμείς απομακρυνθήκαμε από Αυτόν και ανομήσαμε με τις μέχρι τώρα προσωπικές και πολιτικές επιλογές μας……

– ΞΥΠΝΑ ΚΑΪΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ….ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…….

– Μη χάσεις την τελευταία ευκαιρία που σου δίνεται με τις εκλογές της 6ης Μάιου… Μην περιμένεις πάλι άλλα 4 χρόνια……. δεν θα σου φταίει κανένας………. μοναδικός υπεύθυνος θα είσαι ΕΣΥ….»

prionokordela.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μη πετάξεις στα σκουπίδια την τελευταία σου ευκαιρία. Η ευθύνη θα είναι δική σου!

 • 18/04/2012, 11:29
  Permalink

  Να συμπληρώσω ότι ίσως δεν έχεις άλλα 4 χρόνια για να μετανοιώσεις;

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.