Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μπαίνουν στο PSI οι 6 ελληνικές τράπεζες

Την πλήρη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα περικοπής του ελληνικού χρέους ανακοίνωσαν οι διοικήσεις των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών στον υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί του.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει: «Οι διοικήσεις των έξι μεγαλύτερων ελληνικών τραπεζών επισκέφθηκαν σήμερα στις 19:30 τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ενημέρωσαν ότι είτε αποφάσισαν ήδη, είτε θα εισηγηθούν αύριο και μεθαύριο στα διοικητικά συμβούλιά τους την πλήρη εθελοντική αποδοχή της προσφοράς του ελληνικού Δημοσίου».

Προηγουμένως αναταραχή είχε δημιουργηθεί, από την απόφαση της κυβέρνησης να μην κουρέψει ομόλογα που ανήκουν σε ΔΕΚΟ όπως ο ΟΣΕ και ο ΟΑΣΑ – κίνηση από την οποία  ευνοείται σφόδρα η Alpha Bank. Οι άλλες τράπεζες είχαν βγει από τα ρούχα τους, ειδικά η Eurobank και η Πειραιώς.

Τελικά αποφασίστηκε να μπουν και τα ομόλογα αυτά στο κούρεμα ώστε να αυξηθεί το ποσοστό συμμετοχής στο PSI και να σταματήσουν να «γκρινιάζουν» και οι υπόλοιποι τραπεζίτες για ευνοϊκή μεταχείριση του κ. Κωστόπουλου.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Μπαίνουν στο PSI οι 6 ελληνικές τράπεζες

  • ipnos-29

    Μα το κράτος γι αυτούς δουλεύει εδώ και χρόνια το επιτόκιο καταθέσεων είναι 0.10% και δανεισμού  έως και 18% με όλα μέσα και sos για να γλιστράει. Τράπεζες ανθρώπινων οργάνων.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>