Μπλέκουν και τράπεζες στο κόλπο του Άκη

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Παρενέργειες και στον τραπεζικό χώρο έχει το σκάνδαλο με τις μίζες για τους TOR M1 και τα Γερμανικά υποβρύχια, όπως ενημερώνουν το Fimotro. Η επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κινείται ήδη προς δύο κατευθύνσεις. Πρώτον, ερευνά την κίνηση λογαριασμών μαύρου χρήματος από την εταιρεία Ντουμιλάν Ελλάς και Ντουμιλάν Ιντερνάσιοναλ σε offshore που συνδέονται με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Αξιόπιστη πηγή μας αποκάλυψε ότι τεράστια ποσά διακινήθηκαν από δύο τράπεζες χωρίς να προσκομιστούν συμβάσεις και τιμολόγια. Μια τρίτη τράπεζα αρνήθηκε τη διακίνηση των λογαριασμών, γιατί γνώριζε, όπως και όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα.

Δεύτερον, γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος των δανείων που έχει συνάψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να δικαιολογήσουν την αγορά πολυτελών ακινήτων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα ποσά των δανείων που έχει συνάψει ο κύριος Τσοχατζόπουλος και οι συγγενείς του ουδέποτε εκταμιεύτηκαν.
Στην ουσία λειτούργησαν ως πλυντήριο του μαύρου χρήματος. Η συνέχεια άκρως ενδιαφέρουσα. Και σας υπόσχομαι τη δημοσίευση ολόκληρου του πορίσματος, ακόμα και αν κάποιοι, όπως το συνηθίζουν, το κλειδαμπαρώσουν στα συρτάρια της Τραπέζης της Ελλάδος…

fimotro.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μπλέκουν και τράπεζες στο κόλπο του Άκη

 • 21/04/2012, 15:05
  Permalink

  Οι τράπεζες ανακατεμένες … σε τέτοια πράγματα …?

  Πέφτω από τα σύννεφα!!!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.