Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μπλέκουν και τράπεζες στο κόλπο του Άκη

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Παρενέργειες και στον τραπεζικό χώρο έχει το σκάνδαλο με τις μίζες για τους TOR M1 και τα Γερμανικά υποβρύχια, όπως ενημερώνουν το Fimotro. Η επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος κινείται ήδη προς δύο κατευθύνσεις. Πρώτον, ερευνά την κίνηση λογαριασμών μαύρου χρήματος από την εταιρεία Ντουμιλάν Ελλάς και Ντουμιλάν Ιντερνάσιοναλ σε offshore που συνδέονται με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Αξιόπιστη πηγή μας αποκάλυψε ότι τεράστια ποσά διακινήθηκαν από δύο τράπεζες χωρίς να προσκομιστούν συμβάσεις και τιμολόγια. Μια τρίτη τράπεζα αρνήθηκε τη διακίνηση των λογαριασμών, γιατί γνώριζε, όπως και όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, ότι πρόκειται για μαύρο χρήμα.

Δεύτερον, γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος των δανείων που έχει συνάψει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να δικαιολογήσουν την αγορά πολυτελών ακινήτων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα ποσά των δανείων που έχει συνάψει ο κύριος Τσοχατζόπουλος και οι συγγενείς του ουδέποτε εκταμιεύτηκαν.
Στην ουσία λειτούργησαν ως πλυντήριο του μαύρου χρήματος. Η συνέχεια άκρως ενδιαφέρουσα. Και σας υπόσχομαι τη δημοσίευση ολόκληρου του πορίσματος, ακόμα και αν κάποιοι, όπως το συνηθίζουν, το κλειδαμπαρώσουν στα συρτάρια της Τραπέζης της Ελλάδος…

fimotro.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Μπλέκουν και τράπεζες στο κόλπο του Άκη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>