Μπλοκάρει το μεγάλο δάνειο των Ευρωπαίων προς την Ελλάδα!!!

Και επισήμως δια στόματος Γιούνκερ “εμπλοκή” στην έγκριση του νέου μεγάλου “δανείου”

Η αποδέσμευση του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα εξαρτάται από την επιτυχία του PSI, λέει ο Γιούνκερ.

Η αποδέσμευση του νέου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα εξαρτάται ακόμη από την επιτυχία της μερικής διαγραφής του χρέους της από τους ιδιώτες πιστωτές της, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

“Το Eurogroup υπενθύμισε ότι η επιτυχία του PSI με τη σημαντική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών και η θετική τελική αποτίμηση των μέτρων που έχει λάβει η Ελλάδα είναι οι απαραίτητοι όροι για την αποδέσμευση (…) του νέου πακέτου βοήθειας προς τη χώρα”

δήλωσε ο Γιούνκερ μετά το πέρας της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

Εδώ και μιάμιση περίπου ώρα, έχει ανατραπεί το κλίμα “ευφορίας” που υπήρχε στο περιβάλλον των δωσιλόγων εκπροσώπων μας στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.
Όπως πληροφορούμεθα , τις τελευταίες ώρες υπήρξε “εμπλοκή” σχετικά με το PSI (πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων) πράγμα που οι ισχυρότεροι της ευρωπαϊκής αγέλης, θεωρούν ως σοβαρό εμπόδιο προκειμένου να δώσουν το “πράσινο φώς” ώστε να προχωρήσει το ζήτημα με την έγκριση του νέου μεγάλου “δανείου” προς την ετοιμοθάνατη Ελλάδα.

Είναι πράγματι περίεργο που αυτή η “εμπλοκή” συνέβη λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ISDA (Διεθνής Ένωση Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων) ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα και ότι δεν ενεργοποιούνται τα συμβόλαια ασφάλισης έναντι αθέτησης πληρωμών (CDS). Και όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ:
“η ISDA είπε ότι η απόφαση, που ελήφθη ομόφωνα, αφορά και τα δύο ερωτήματα που δέχτηκε για το αν έχει συμβεί πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα λόγω της έναρξης του προγράμματος ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων (PSI) και της ψήφισης του νόμου για τις ρήτρες συλλογικής δράσης (CACs)”.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε εμείς είναι ότι έχει ξεσπάσει γερός καυγάς μεταξύ αυτών που έχουν τζογάρει στην άμεση πτώχευση της Ελλάδας και εκείνων που φαίνεται να εκπροσωπεί ο Νταλάρα ο IIF και η ISDA που προσδοκούν να βγάλουν έναν σκασμό λεφτά απο το PSI και δυσικά απο το νέο μεγάλο “δάνειο”.

Αυτή η αντιπαράθεση συμφερόντων φάνηκε ιδιαίτερα στον τελευταίο “καυγά” μεταξύ Μέρκελ και Σόϊμπλε , τότε δηλαδή που ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας επέμενε να μας πετάξουν στο γκρεμό τώρα και όχι μετά, ενώ η Ράιχσφύρερ ακολουθούσε την γραμμή Νταλάρα να αποφευχθεί στην παρούσα φάση πάση θυσία η χρεοκοπία της Ελλάδας.

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν ότι έχουμε να κάνουμε με δύο δολοφόνους που απλώς διαφωνούν στο πότε θα μας εκτελέσουν.

klassikoperiptosi.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.