Μόλις ένα στα πέντε αιτήματα για δάνειο παίρνει «πράσινο φως» από τις τράπεζες

Ούτε ένα στα πέντε δάνεια δεν εγκρίνονται πλέον από τις ελληνικές τράπεζες, καθώς το «χρώμα του χρήματος» είναι πλέον παντελώς άγνωστο για τα πιστωτικά γκισέ. Ακόμα και κεντρικά καταστήματα μεγάλων τραπεζών δεν «κρατούν» πλέον μεγάλα ποσά στα ταμεία τους και για να γίνει μια σημαντική ανάληψη θα πρέπει να έχει ειδοποιηθεί η διεύθυνση τουλάχιστον τρεις μέρες πριν. Αλλιώς, ο ενδιαφερόμενος παραπέμπεται στα «κεντρικά» για να εξυπηρετηθεί.

Την ίδια ώρα οι αιτήσεις για νέες χορηγήσεις έχουν μειωθεί σημαντικά. Γενικότερα, η τραπεζική αγορά τελεί εν αναμονή των αυξήσεων των μετοχικών κεφαλαίων των πιστωτικών ιδρυμάτων, για να μπει «φρέσκο» χρήμα και να αρχίσει κάτι να κινείται. Γεγονός αποτελεί επίσης ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ καιρό, καθώς σχεδόν τα πάντα έχουν «παγώσει». Με ό,τι κάτι τέτοιο μπορεί να συνεπάγεται για την επιχειρηματική κι εν γένει την οικονομική δραστηριότητα στην αγορά, που κυριολεκτικά στενάζει, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.