Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μόλις ένα στα πέντε αιτήματα για δάνειο παίρνει «πράσινο φως» από τις τράπεζες

Ούτε ένα στα πέντε δάνεια δεν εγκρίνονται πλέον από τις ελληνικές τράπεζες, καθώς το «χρώμα του χρήματος» είναι πλέον παντελώς άγνωστο για τα πιστωτικά γκισέ. Ακόμα και κεντρικά καταστήματα μεγάλων τραπεζών δεν «κρατούν» πλέον μεγάλα ποσά στα ταμεία τους και για να γίνει μια σημαντική ανάληψη θα πρέπει να έχει ειδοποιηθεί η διεύθυνση τουλάχιστον τρεις μέρες πριν. Αλλιώς, ο ενδιαφερόμενος παραπέμπεται στα «κεντρικά» για να εξυπηρετηθεί.

Την ίδια ώρα οι αιτήσεις για νέες χορηγήσεις έχουν μειωθεί σημαντικά. Γενικότερα, η τραπεζική αγορά τελεί εν αναμονή των αυξήσεων των μετοχικών κεφαλαίων των πιστωτικών ιδρυμάτων, για να μπει «φρέσκο» χρήμα και να αρχίσει κάτι να κινείται. Γεγονός αποτελεί επίσης ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί για πολύ καιρό, καθώς σχεδόν τα πάντα έχουν «παγώσει». Με ό,τι κάτι τέτοιο μπορεί να συνεπάγεται για την επιχειρηματική κι εν γένει την οικονομική δραστηριότητα στην αγορά, που κυριολεκτικά στενάζει, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>