Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μόλις που τα βγάζουν πέρα 6 στα 10 νοικοκυριά

Ανησυχητική αύξηση καταγράφει το ποσοστό των νοικοκυριών που δηλώνουν ότι «μόλις τα βγάζουν πέρα», που από το 55% το Νοέμβριο του 2011, το Δεκέμβριο εκτινάχθηκε στο 63%, ενώ το 14% δηλώνει ότι αντλεί πόρους από τις αποταμιεύσεις του και το 13% ότι έχει χρεωθεί.

Επίσης, πάνω από 9 στους 10 καταναλωτές θεωρούν μη πιθανή ή καθόλου πιθανή την αποταμίευση στο προσεχές δωδεκάμηνο, ενώ το 84% των καταναλωτών προβλέπει ότι οι δαπάνες για μείζονες αγορές τον επόμενο χρόνο θα είναι πάρα πολύ λίγες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», το 66% εκτιμά ότι η οικονομική του κατάσταση θα επιδεινωθεί. Το 84% προβλέπει νέα αύξηση της ανεργίας το προσεχές δωδεκάμηνο, ενώ το 21% εκτιμά ότι οι τιμές θα αυξηθούν με το σημερινό ρυθμό, έναντι ενός 20% που πιστεύει ότι η αύξηση θα γίνει με ταχύτερο ρυθμό.

Ως εκ τούτου, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης διαμορφώθηκε στις -79,3 μονάδες το Μάρτιο, έναντι -83,5 το Φεβρουάριο.

iobe

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Μόλις που τα βγάζουν πέρα 6 στα 10 νοικοκυριά

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>