Μόλις που τα βγάζουν πέρα 6 στα 10 νοικοκυριά

Ανησυχητική αύξηση καταγράφει το ποσοστό των νοικοκυριών που δηλώνουν ότι «μόλις τα βγάζουν πέρα», που από το 55% το Νοέμβριο του 2011, το Δεκέμβριο εκτινάχθηκε στο 63%, ενώ το 14% δηλώνει ότι αντλεί πόρους από τις αποταμιεύσεις του και το 13% ότι έχει χρεωθεί.

Επίσης, πάνω από 9 στους 10 καταναλωτές θεωρούν μη πιθανή ή καθόλου πιθανή την αποταμίευση στο προσεχές δωδεκάμηνο, ενώ το 84% των καταναλωτών προβλέπει ότι οι δαπάνες για μείζονες αγορές τον επόμενο χρόνο θα είναι πάρα πολύ λίγες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», το 66% εκτιμά ότι η οικονομική του κατάσταση θα επιδεινωθεί. Το 84% προβλέπει νέα αύξηση της ανεργίας το προσεχές δωδεκάμηνο, ενώ το 21% εκτιμά ότι οι τιμές θα αυξηθούν με το σημερινό ρυθμό, έναντι ενός 20% που πιστεύει ότι η αύξηση θα γίνει με ταχύτερο ρυθμό.

Ως εκ τούτου, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης διαμορφώθηκε στις -79,3 μονάδες το Μάρτιο, έναντι -83,5 το Φεβρουάριο.

iobe

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μόλις που τα βγάζουν πέρα 6 στα 10 νοικοκυριά

 • 06/04/2012, 14:45
  Permalink

  Ψέματα.

  Εγώ τα βγάζω άνετα πέρα, ΚΑΙ αποταμιεύω!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.