Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μόνο τον Οκτώβριο “πέταξε” το 4% των καταθέσεων…

Αν και δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι ελληνικές τραπεζικές καταθέσεις φεύγουν γρήγορα, τόσο στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και στη χώρα μετά την εκροή ρεκόρ του Σεπτεμβρίου των 5.5 δις €, η κατάσταση χειροτέρεψε τον Οκτώβριο, όπου τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ένα ποσό ρεκόρ 6.8 δις € καταθέσεων τραβήχτηκε από επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε ένα μήνα. Αυτό είναι πρωτοφανές το 4% του συνόλου των καταθέσεων 176 δις € από την αρχή του χρόνου πέταξε σε ένα μήνα.

 

 
Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου έχουν τραβηχθεί από τις τράπεζες 33 δις €, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 20% της καταθετικής βάσης της χώρας το 2011, που ξεκίνησε με 210 δις € σε μετρητά και είναι τώρα κάτω από 176 δις € .
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: τον Νοέμβριο τα δεδομένα και στη συνέχεια τον Δεκέμβριο και ούτω καθεξής, θα είναι χειρότερα και χειρότερα και χειρότερα, μέχρι το σύνολο της χώρας να καταρρεύσει οριστικά.
 

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>