Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Μ. Ροκάρ: Στην Ελλάδα θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation, o Ροκάρ εκτίμησε ότι η λιτότητα που επιβάλλουν οι δανειστές θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη.

«Κανείς δεν το λέει, αλλά στην Ελλάδα στο τέλος η μόνη διέξοδος θα είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα» εκτίμησε ο Ροκάρ, επισημαίνοντας ότι ένας λαός «δεν γίνεται να κυβερνηθεί δημοκρατικά, όταν του αφαιρείς το 25% του εισοδήματός του».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μόνη λύση για το δημοσιονομικό αδιέξοδο των φτωχών χωρών του ευρωπαϊκού νότου είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρος του χρέους τους.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Μ. Ροκάρ: Στην Ελλάδα θα γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα

 • begar

  Ναι καλά!

  Αυτή τη στιγμή,ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, με διάρκεια 1-2 έτη, θα βόλευε αφάνταστα τους πολιτικούς μας.

  Θα μπορούσαν έτσι να φορτώσουν στις πλάτες των στρατιωτικών τις δικές τους αποτυχίες και να επανεμφανιστούν μετά ως σωτήρες της Ελλάδας, που χρεοκόπησε εξαιτίας των στρατιωτικών.

  Αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς “οι μαλάκες τέλειωσαν”.

 • Spiridio

  ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ! Μακάρι να γινότανε από έναν πατριώτη, άλλα όχι απλά δεν πρόκειται, είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας εποχής Κλάρκ και Ασίμωφ! Μετά την ποδηγέτηση του στρατού από το πολιτικό τσουνάμι των τελευταίων 30 ετών, πλέον, δεν κουνιέται ούτε φρύδι. Εδώ οι χαζοτουρκαλάδες και βάλανε στους στρατιωτικούς τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, οι δικοί μας θα κουνηθούνε? Εντός ΕΕ, δικτατορία …, μπουαχαχαχαχαχαχα ….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>