ΝΑ ποιος βουλευτής έβγαλε έξω το εκατομμύριο

Ξέρετε λοιπόν ποιος βουλευτής έβγαλε σε ξένη τράπεζα το περιβόητο εκατομμύριο ευρώ;

ΝΑ!!!
Εδώ ψηφίζονται οι χειρότεροι νόμοι στην ιστορία του ελληνικου Κράτους, εδώ ο Βενιζέλος μας ανακοινώνει την ανάγκη να… προσαρμοστεί η Δημοκρατία στους νέους “εθνικούς στόχους” και το πόσο… εξουθενωτική είναι η πολυφωνία, εδώ ψηφίζεται ο νόμος που επιτρέπει στις Δυνάμεις Καταστολής να ξυλοκοπούν άφοβα τον ελληνικό λαό, χωρίς “περιττές” διώξεις στους επιδεικνύοντες εξουσιαστικη βία, εδώ καταλύεται η -όποια- Δημοκρατία μας, εδώ εκποιείται με σχέδιο η εθνική μας κυριαρχία, εδώ δολοφονείται αναίσχυντα και απροκάλυπτα μέσω των εξοντωτικών νόμων ο ελληνικός λαός, εδώ από 1η Μαρτίου όλοι σχδόν θα έχουμε 20+% μείωση στις αποδοχές μας, εδώ μας κόβουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, εδώ φιμώνουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας, εδώ ξεπουλάνε όλο τον εθνικό πλούτο…
κι εγώ θα ασχολούμαι με το ποιος έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού ένα εκατομμύριο ευρώ;
Είμαστε ένας λαός που πλέον αποκτά πρόβλημα επιβίωσης και αντί να εναντιωθούμε στην οικονομική και πολιτική ελίτ που πλουτίζει χρόνια τώρα απ’ τον ιδρώτα μας και αποκτά εκατοντάδες (δισ)εκατομμύρια ευρώ…
εμείς καθόμαστε και αναμασάμε το τυράκι των καθεστωτικών μέσων προπαγάνδας;
Με απλά λόγια… στα αρχίδια μου ποιος βουλευτής έβγαλε το εκατομμύριο ευρώ σε ξένη τράπεζα αντί να το αφήσει σε ελληνική τράπεζα.
Ντόπιοι και ξένοι Τραπεζίτες τον ίδιο σκοπό έχουν: να μας εξουθενώσουν.
Τι με νοιάζει εμένα αν το εκατομμύριο το διαχειρίζεται ο Λάτσης ή ο herr Megalo-Karharien;;;
Αντίσταση ΤΩΡΑ ενάντια στους ντόπιους και ξένους δολοφόνους του ελληνικού λαού και στα αρχίδια μας τα αποπροσανατολιστικά παιχνιδάκια εξουσίας τους.

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.