Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Νέα δημοσκόπηση για τα «Επίκαιρα»

Προηγείται η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ κατά 12,5 μονάδες σε δημοσκόπηση της VPRC για τα «Επίκαιρα», χωρίς να υπάρχει τάση για αυτοδυναμία… ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση Παπαδήμου καταρρέει στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

Το 40% των πολιτών δεν εμπιστεύεται καθόλου την κυβέρνηση Παπαδήμου, το 25% λίγο, ενώ το 78% πιστεύει ότι η χώρα είναι σε λάθος κατεύθυνση. Διίστανται οι απόψεις για το θέμα της κυβέρνησης Παπαδήμου αφού το 43% είναι εναντίον της παράτασης της θητείας της με το 40% να θέλει να συνεχιστεί και μετά το Φεβρουάριο. Το 17% δεν εκφράζει άποψη για τι συγκεκριμένο ζήτημα.

Στην προτίμηση των πολιτικών προσώπων προηγείται ο Γιάννης Δημαράς και ο Φώτης Κουβέλης, ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο κόμμα με την καλύτερη πολιτική στάση στη χώρα προηγείται ο «κανένας» με 57,8%, γεγονός που δείχνει την κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στα κόμματα και τους πολιτικούς φορείς. Πάντως υψηλό παραμένει το ποσοστό των πολιτών, 55%,  που δηλώνουν ότι θα προσέλθουν να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όταν αυτές γίνουν.

Δείτε όλη τη δημοσκόπηση εδώ.

Πηγή: epikaira.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>