Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Να γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει με στάση πληρωμών στις επόμενες εβδομάδες

Τα δημόσια ταμεία διαθέτουν σήμερα μόλις 600 εκατ. ευρώ τα οποία δεν αρκούν παρά για να καλύψουν το 1/3 των πληρωμών για μισθούς και συντάξεις τον Νοέμβριο, ενώ μέχρι το Δεκέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στα χέρια του το XrimaNews.gr για τις λήξεις ελληνικών ομολόγων, λήγουν ομόλογα ύψους μεγαλύτερου των 10 δις ευρώ, για τα οποία φυσικά δεν υπάρχουν τα χρήματα να πληρωθούν.

 Στο Γενικό Λογιστήριο ελπίζουν σε είσπραξη 5 δις ευρώ φόρων μέσα στο Νοέμβριο, δηλαδή 800 εκ. ευρώ περισσότερων σε σχέση με τον Οκτώβριο (πώς ακριβώς θα γίνει αυτό που έχουν παγώσει τα πάντα;) ειδάλλως δεν υπάρχουν χρήματα για πληρωμή δανειστών και μισθών. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη η είσπραξη φόρων και εκτάκτων εισφορών.

Προκειμένου να κλείσουν μερικές τρύπες η Ελλάδα θα προχωρήσει την Τρίτη σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας με στόχο την άντληση έως 1,9 δις ευρώ. Το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται η Ελλάδα για έξι μήνες είναι το υψηλότερο αντίστοιχο στον κόσμο και ανέρχεται στο 4,86% (με βάση την τελευταία παρόμοια δημοπρασία).

Σύμφωνα με αποκλειστικότητα του XrimaNews.gr παρά τη 'στήριξη' από την Τρόικα η Ελλάδα εξακολουθεί να δανείζεται το 50% των κεφαλαίων που χρειάζεται από τις αγορές, με καταστροφικά επιτόκια.

Έτσι την Τρίτη θα επιχειρήσει να δανειστεί μεταξύ 1 και 2 δις ευρώ καταβάλλοντας περισσότερο επιτόκιο απ' ότι οι περισσότερες πολιτισμένες χώρες του κόσμου για να δανειστούν για 10 ή και περισσότερα χρόνια.

Δυστυχώς αυτή είναι η οικονομική πραγματικότητα στην Ελλάδα σήμερα, αρκετά διαφορετική απ' ότι την περιέγραφαν πριν 1,5 χρόνο η κυβέρνηση και η Τρόικα. Άντε να δούμε πού θα είμαστε σε 1,5 χρόνο από τώρα.

XrimaNews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>