Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Να μην κρυφθούν οι υπόλοιποι (ακόμη και δημοσιογράφοι πλούτισαν) πίσω από τον Άκη!

Θέλουμε να ελπίζουμε πως η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου δεν θα λειτουργήσει ως μέσο συγκάλυψης για όλους όσους διετέλεσαν υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Γραμματείς Εξοπλισμών, μέλη επιτροπών κλπ,  από το 1974 και μετά και ενεπλάκησαν σε παρόμοιες δοσοληψίες.

Η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες υπηρεσίες οφείλουν να ξετινάξουν τα περιουσιακά στοιχεία όλων εκείνων-πολιτικών, στρατιωτικών και διοικητικών υπαλλήλων-οι οποίοι με τον έναν η τον άλλο τρόπο συμμετείχαν στην επιλογή και αγορά των εξοπλιστικών όλες τις προηγούμενες δεκαετίες.

Δεν είναι μόνο ο Άκης που απέκτησε μυθική περιουσία. Είναι μεγάλος ο αριθμός εκείνων που βρέθηκαν με βίλες σε και υπεράκτιους λογαριασμούς-ακόμη και δημοσιογράφοι κολλητοί υπουργών.

Εάν πραγματικά θέλουμε απονομή δικαιοσύνης θα πρέπει 10 εισαγγελείς σαν την Πόπη Παπανδρέου να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα από το 1974 ως σήμερα και να ξετινάξουν πόθεν έσχες και περιουσιακά στοιχεία όλων των εμπλεκομένων καθώς και συγγενικών τους προσώπων.

kourdistoportocali.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>