Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Να ρυθμίσουν τα δάνεια των πολιτών”

Τη ρύθμιση των δανείων που έχουν λάβει πολίτες από τράπεζες και τώρα αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους ζητεί η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την ολοκλήρωση του PSI την ερχόμενη Πέμπτη.

“Είναι κυβερνητική απόφαση και πρέπει να ληφθεί άμεσα” δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η οποία τοποθετήθηκε και ενόψει των εθνικών εκλογών που έρχονται.

Αφού σημείωσε ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα κριθεί η θέση της Ελλάδας στη Ευρώπη και την ευρωζώνη, ανέφερε ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, σχέδιο και όραμα, μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση.

“Ο ελληνικός λαός με τις εκλογές θα αποφασίσει ποια είναι αυτά τα κόμματα τα οποία θα εμπιστευτεί, ποιες συνεργασίες και ποιες συμμαχίες, για να υλοποιήσουν το όραμα αυτό” ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια “Να ρυθμίσουν τα δάνεια των πολιτών”

 • begar

  Δεν θέλουμε ρυθμίσεις κυρά μου!

  Διαγραφές και κουρέματα θέλουμε!

 • rogue

  Γενική Σεισάχθεια θέλουμε, αν θέλετε κι εσείς να ξαναεισπράξετε τίποτα.

  • Spiridio

   Χαχαχα! Γειά σου rogue, πάντα “στεγνή” και “ξυραφάτη” στις διατυπώσεις σου! Πολλές φορές, όταν διαβάζω τα σχόλια σου, έχω την αίσθηση ότι από την τσαντίλα σου “φτύνεις’ τις λέξεις!

 • ipnos-29

  Θέλουμε ρύθμιση διαγραφών με προεδρικό διάταγμα και κατεπείγον ψήφισμα βλέπε μνημόνιο. ΆΜΕΣΑ!!!  σε αντίθετη περίπτωση θα κάνουμε διαγραφή μόνοι μας.
   

 • KostasL

  Τσουτσού είναι το μεσαίο όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη !

  Ντόρα Τσουτσού Μπακογιάννη !

  Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα αυτό μου έρχεται στο νου κάθε φορά που ακούω ή διαβάζω μια δήλωσή της !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>