Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οδοιπορικά τέλος για στρατιωτικούς!

Οδοιπορικά τέλος για τους στρατιωτικούς! Το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν ενέκρινε το κονδύλι για τα οδοιπορικά των στρατιωτικών για τον Φεβρουάριο με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχαν τα ανάλογα παραστατικά των μετακινήσεων,όπως για παράδειγμα αποδείξεις ξενοδοχείων.Πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ λένε ότι η απόφαση αφορά σε μερικές εκατοντάδες αξιωματικών που υπηρετούν στο ΓΕΕΘΑ,αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ως γνωστόν τα οδοιπορικά ήταν μία “πατέντα” που οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες είχαν “εφεύρει” για να αυξήσουν το έτσι κι αλλιώς πενιχρό εισόδημα των στρατιωτικών.Αντί να τους δώσουν αυξήσεις,τους έδιναν αυτό το μικρό ποσό που είχαν ονομάσει “οδοιπορικά”.Αυτή η “πατέντα” είχε εφαρμοστεί από τα μέσα της δεκαετίας του 80.Σήμερα το ποσό αυτό σε μηνιαία βάση ήταν -κατά μέσο όρο- περίπου 150 ευρώ.Πάνε κι αυτά.

Τι παίρνουν οι στρατιωτικοί

Μία ημέρα οδοιπορικά 29 ευρώ.Πόσες μέρες παίρνουν; Από τρεις ημέρες το μήνα οι κατώτεροι έως οκτώ οι ανώτατοι και πέντε μέρες οι μόνιμοι υπάλληλοι.

www.onalert.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>