Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Οι Έλληνες φτώχυναν πιο πολύ από Ιρλανδούς και Πορτογάλους

Οι Έλληνες έχασαν διπλάσια ποσοστό εισοδήματος σε σχέση με τους Πορτογάλους και τους Ιρλανδούς. Στη συγκεκριμένη παραδοχή προχώρησε το μεσημέρι στο Ζάππειο, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης ( Τask Force) για την Ελλάδα κ. Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή την υποβολή της δεύτερης έκθεσης προόδου για την στήριξη που παρέχει η ΕΕ στην Ελλάδα.

Ο κ. Ράιχενμπαχ πρόσθεσε, πάντως, ότι αυτή τη στιγμή φτωχότερες χώρες συνδράμουν με οικονομική βοήθεια την Ελλάδα – “και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αναλογιστούμε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε, ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη διαπίστωση σχετίζεται με το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, το οποίο είναι σαφώς μεγαλύτερο συγκριτικά προς άλλες χώρες της Ευρωζώνης.

Η δεύτερη έκθεση της Τask Force περιγράφει την πρόοδο που σημειώθηκε όσον αφορά την ταχύτερη απορρόφηση κονδυλίων της ΕΕ από την Ελλάδα (πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ) και την οργάνωση και εφαρμογή της τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα σε εννέα καίριους τομείς με την υποστήριξη είκοσι περίπου κρατών μελών, της Επιτροπής και του ΔΝΤ.

Ο πρόεδρος Barroso προέβη σχετικά στην ακόλουθη δήλωση: «Το μέλλον της Ελλάδας προϋποθέτει την αποκατάσταση τόσο της δημοσιονομικής σταθερότητας όσο και του δυναμικού ανάπτυξης της χώρας. Η στήριξη που παρέχει η Ομάδα Δράσης της Επιτροπής αποτελεί βασικό στοιχείο για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ελλάδα. Η αλληλεγγύη που δείχνουν πολλά κράτη μέλη, η Επιτροπή και άλλοι διεθνείς οργανισμοί αποτελεί ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα προς τη χώρα. Ας οικοδομήσουμε όλοι μαζί ένα μέλλον για την Ελλάδα».

Διαβάστε εδώ όλη την έκθεση της Task Force

 

 

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>