Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Οι πιο ριγμένοι του δημοσίου οι στρατιωτικοί! Δείτε τις αποδείξεις με αριθμούς!

Την ώρα που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πρόταση του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (www.sysmed.gr), για το μισθολόγιο των στρατιωτικών, το οποίο θα αποτελέσει και το μισθολόγιο των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας και το Πυροσβεστικό Σώμα,το Onalert καταρρίπτει με την αλήθεια των αριθμών,τον μύθο που επιχείρησαν τα δυο τελευταία χρόνια να “χτίσουν” οι ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλος και Π.Μπεγλίτης.Τον μύθο των…προνομιούχων στρατιωτικών.

Με πίνακες που θα περιλαμβάνονται στην μελέτη του ΣΥΣΜΕΔ γίνεται σύγκριση των στρατιωτικών με άλλους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα.Τα συμπεράσματα είναι απίστευτα σ΄ ότι αφορά τους στρατιωτικούς. Η σύγκριση δεν γίνεται με την λογική ότι πρέπει να μειωθούν οι αποδοχές άλλων εργαζομένων. Αντιθέτως. Γίνεται μόνο για να αποδειχτεί με αριθμούς το ψέμμα των δυο τελευταίων ετών κατά τη διάρκεια των οποίων οι στρατιωτικοί παρουσιάστηκαν ως ευνοημένοι.

Δείτε τους αναλυτικούς συγκριτικούς πίνακες:

www.onalert.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>