Οι συνέπειες του”λεφτά υπάρχουν”

«Έχει σημασία, όταν κοιτάς μπροστά και όταν θέλεις να δεις ποια θα είναι η προοπτική, να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, να μπορείς να αποτιμήσεις το τι έγινε και να πεις με ψυχραιμία, αντικειμενικότητα και με βαθύτατη αυτοκριτική, την ιστορία έτσι όπως έγινε» είπε σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ,  Φώφη Γεννηματά, απαντώντας σε ερώτηση για την χθεσινή συνέντευξη Βενιζέλου.

«Λέω λοιπόν ότι αναφέρθηκε πολύ ξεκάθαρα στο ότι η συζήτηση γύρω από το «λεφτά υπάρχουν», ήταν μία συζήτηση που δημιούργησε προβλήματα και στην Ελλάδα και στην παράταξη, ήταν μια διατύπωση λανθασμένη, που προκάλεσε προσδοκίες στον Ελληνικό λαό και, ταυτόχρονα, χαλάρωσε και τα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς αυτή τη στιγμή ερχόμαστε και κάνουμε μία πολύ γενναία αυτοκριτική, και σε σχέση με το αν θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε ταχύτερα, και σε σχέση με το γεγονός ότι το αρχικό μνημόνιο, κάτι που δεν ήταν βεβαίως ευθύνη μόνο της Ελληνικής Κυβέρνησης, αλλά και του περιβάλλοντος που υπήρχε τότε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ήταν απλώς μια δανειακή σύμβαση διακρατική και δεν αντιμετώπιζε το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους» τόνισε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Οι συνέπειες του”λεφτά υπάρχουν”

 • 19/04/2012, 19:02
  Permalink

  Η καραμπινάτη ψευτιά ονομάζεται τώρα “λανθασμένη διατύπωση”.

  Κοίτα θράσος ρε, δεν αλλάζουν νοοτροπία. Συνεχίζουν και μας μεταχειρίζονται σα βόδια!

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.