Ομιλία Α.Τσίπρα: Ένας μεγάλος “μικρός” σε μια συγκλονιστική ομιλία

Ένας συγκλονιστικός Αλέξης Τσίπρας, μίλησε από τα βάθη της ψυχής του σήμερα στη Βουλή. Κατήγγειλε ότι  η κυβέρνηση καταφεύγει στον τρόμο και τον φόβο μέσω των τηλεοράσεων.

“Στέλνετε μαζικά τον κόσμο στα ΑΤΜ και τα σούπερ μάρκετ. Ντελίριο τρομοκρατίας. Ποντάρετε στον φόβο του λαού και επενδύετε εκεί. Αυτό όμως είναι και το αδιέξοδό σας γιατι λαός που εκβιάζεται δεν λυγίζει αλλά πεισμώνει. Μας περιγράψατε τις συνέπειες τις χρεοκοπίας βγαλμένες από την Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν εξηγήσατε τι εννοείτε με τον όρο χρεοκοπία.

Προφανώς εννοείτε μη πληρωμή των ομολόγων και όχι επιπλέον άνεργοι. Εσείς εννοείτε το πιστωτικό γεγονός όμως απαντήστε : η ψήφιση του σημερινού πακέτου θα αποτρέψει ή θα φέρει πιο κοντά το ενδεχόμενο; Το ίδιο το ΠΣΙ ενέχει το πιστωτικό γεγονός».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε ότι «Το μνημόνιο έχει ως στόχο φτωχοποίηση των Ελλήνων και την εξαθλίωση και αν η κυβέρνηση Παπανδρέου πραγματοποίησε το πρώτο μέρος η δική σας υλοποιεί το 2ο και ισχυρότερο… Το μνημόνιο θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά την άτακτη χρεοκοπία αφού πρώτα εξασφαλίσει τους δανειστές μας».

Εξαπέλυσε σκληρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Λούκα Παπαδήμο αλλά και στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο αφήνοντας να εννοηθεί για τον πρώτο ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τις τράπεζες και όχι τους πολίτες και για τον δεύτερο ότι «παριστάνει τον λέοντα στο εσωτερικό και την κότα στους πιστωτές».

Επιπλέον ο κ. Τσίπρας ζήτησε αναστολή πληρωμών προς τους δανειστές και διαγραφή του χρέους χωρίς μνημόνιο Αναλυτικά ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «Πρέπει τώρα να προχωρήσουμε σε αναστολή πληρωμών και να διεκδικήσουμε διαγραφή χρέους χωρίς μνημόνια αλλά με ρήτρα ανάπτυξης και όσα χρήματα εξοικονομήσουμε να πάνε στην ανάπτυξη. Πρώτιστο καθήκον η πληρωμή μισθών, συντάξεων όχι οι τράπεζες» ενώ απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε

«Ο ελληνικός λαός στην σύγχρονη ιστορία του τόπου δεν δείλιασε  ποτε και αν δεν το γνωρίζετε δείτε στα θεωρεία τον Μίκη Θεοδωράκη και Μανώλη Γλέζο. Δεν κάνει πίσω ο λαός δεν θα γίνει πειραματόζωο. Ο λαός θα νικήσει».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.