Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Ο ανεμιστήρας του Απόστολου Κακλαμάνη

Συνηθίζεται από πολλούς πολιτικούς που κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ο πασοκισμός, να συμπεριφέρονται ως αμόλυντοι και καθαροί, εβρισκόμενοι και συχνωτιζόμενοι  όμως σε όλη τους την πολιτική καριέρα ως συνδαιτυμόνες ή θεατές σε ένα απέραντο πολιτικό ιδεολογικό και οικονομικό  πλιάτσικο το οποίο διέλυσε την Ελλάδα.

Σου λέει ο Πάγκαλος: Όλοι μαζί τα φάγαμε.

Αλλά εσύ ρε κουφιοκέφαλε ψηφοφόρε γιατί δεν τον ρωτάς: Και καλά εσένα ποιός ήταν ο ρόλος σου, σε αυτό το φαγοπότι;  Εσύ τα μοίραζες; Έβλεπες άλλους να τα μοιράζουν; Εσύ πόσα έφαγες; Έφαγε η δεν έφαγε και η οικογένεια σου; Οι σύντροφοι σου. Αυτοί τι έκαναν, μόνο μοίραζαν;  έτρωγαν κιόλας; Πόσα έδιναν στον κάθε ένα από όσους τα μοίραζαν.

Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που θα έπρεπε να τα είχε διευκρινίσει ο κύριος Πάγκαλος, γιατί είναι άλλο να αρπάξει ένα κουλούρι ο πεινασμένος από τον πάγκο του κουλουρά, και είναι εντελώς διαφορετικό αν ο αντιπρόεδρος ενός κράτους να τρώει μαζί με κάποιους η  τους μοιράζει την περιουσία του Κράτους.

Αυτή είναι η πρακτική του ανεμιστήρα, ένας ανεμιστήρας ο οποίος είναι πολύ οικείος και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής κύριο Απόστολο Κακλαμάνη.

Αυτός αρέσκεται να κάνει τον δάσκαλο του έθνους, τον κύριο φορέα της αγνότητας, και την παντογνωσίας.

Ξέρει για πουλημένα ΜΜΕ. Ξέρει για πολιτικούς που τα έχουν κάνει πλιάτσικο με εργολάβους. Γνωρίζει ότι υπάρχουν διεφθαρμένοι Πολιτικοί. Γενικώς αντιλαμβάνεται, κάτι ακούει, κάτι δείχνει να κατανοεί ή τουλάχιστον προσπαθεί να δείχνει ότι κατανοεί όταν βγαίνει στην τηλεόραση.

Άλλες φορές δείχνει εκνευρισμένος εντός της Βουλής, προσπαθώντας άλλους να συνετίσει και άλλους να δασκαλέψει.

Δεν ξεχνά βέβαια τον ανένδοτο, της επάρατης δεξιάς, κάπου κάπου είναι σαν να βλέπει δύο τρεις χούντες να έρχονται ταυτόχρονα, και πάει λέγοντας.

Με αυτά και με αυτά, με τις γενικότητες, τις γενικεύσεις, ούτε αυτός ο καλοκάγαθος γέροντας κατάλαβε ποιός τα έφαγε, ποιός τα μοίρασε, ποιοί πήραν την μεγάλη μερίδα, ποιοί τα ψίχουλα, ποιοί τσαλαπατήθηκαν από όσους έτρεχαν να αρπάξουν.

Και έτσι, έχοντας και  ο Απόστολος Κακλαμάνης τον ανεμιστήρα συνεχώς στο φουλ, κατάφερε να είναι 50 χρόνια στην πολιτική, χωρίς όμως ούτε και αυτός να έχει εντοπίσει ή αναφέρει κάτι χειροπιαστό.

Βέβαια, μπορεί και έχουν και οι δύο δίκιο, και ο Πάγκαλος και Κακλαμάνης, γιατί εμείς δεν εκλέγουμε βουλευτές ειδικών προσόντων, αλλά εκλέγομαι βουλευτές γενικώς προσόντων.

Τώρα, άντε να ψάξεις να βρεις σε τι είδους προσόντα είναι ο κάθε ένας καλός.

Τουλάχιστον, ας μας γίνει το πάθημα μάθημα, και να μπορέσουμε στο μέλλον να ξεχωρίσουμε τα προσόντα ενός κλέφτη και ψεύτη, από τα προσόντα ενός πολιτικού.

 

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ο ανεμιστήρας του Απόστολου Κακλαμάνη

  • rogue

    Γι αυτόν τον καλοκάγαθο γέροντα επιτρέψατε μοι να δωρίσω μια χούφτα σκατά ίνα τα πετάξει στον ανεμιστήρα του. Ξέρουμε τι θα επακολουθήσει.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>