Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Xm on Οδηγός αντιμετώπισης εισπρακτικών εταιριώνΚαλησπέρα σας   Έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.εχασα πολύ πρόσφατα τον συζηγο μου και αναγκάστηκα να παραιτηθώ από την εργασία μου αφού νοσηλευόταν για μεγάλο χρον…
  • gp on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα σας !  Διαβάζω στον σημερινό διαδικτυακό τύπο πως :  """"Σχέδιο για την μείωση των κόκκινων δανείων κατά 40 δισ. ευρώ επεξεργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η…
  • Νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Πριν λίγες μέρες πρωί πρωί χτύπησε το κουδούνι και με έψαχνε ο... ταχυδρόμος για να μου παραδώσει δύο συστημένα γράμματα. Ουδέποτε στην περιοχή μας τόσα χρόνια ο ταχυδρ…
  • Νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12@Dimitris75 ένας δικηγόρος δεν νομίζω οτι μπορεί να συνεισφέρει κάτι για κούρεμα. Τους τόκους που ενδεχομένως κοπούν με παρέμβασή του ως παράνομοι και καταχρηστικοί, θα…
  • Vicky on Forum: Γενική συζήτηση 12Το δάνειο μου εχει πωληθει στην Aps απο την Πειραιως. Δεν εχω κανενα περιουσιακο στοιχειο στο ονομα μου. Περιπου 8000€ ειναι η οφειλη. Ψαχνω να βρω τι και πως αλλα το μ…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, Έκανα τρίτο γραπτό αίτημα προς την Alpha σε κάποιο κατάστημα στις 5/11/18 ζητώντας κούρεμα οφειλής για την πιστωτική μου κάρτα πρώην Citibank και απ…
Minilink

Παγώνουν οι λειτουργίες των δικαστηρίων

Παγώνουν εξαιτίας των συνεχών κινητοποιήσεων των δικαστικών υπαλλήλων και των δικαστών οι λειτουργίες των Δικαστηρίων στην Αθήνα, οδηγώντας έτσι σε " έμφραγμα" τα ήδη υπερφορτωμένα πινάκια αλλά και την εκδίκαση φορολογικών υποθέσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση είσπραξης εσόδων από το Δημόσιο.

Ήδη στα διοικητικά δικαστήρια εκκρεμούν πάνω από 500.000 υποθέσεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς , οι δικαστικοί υπάλληλοι αλλά και οι δικαστές φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις όπως διαφάνηκε στην γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων το περασμένο Σάββατο.

Ο πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Χρήστος Λυμπερόπουλος έκανε ευθέως λόγο για "πόλεμο". "Ελάτε να μας συλλάβετε", είπε απευθυνόμενος στους δικαστές ανακοινώνοντας από σήμερα τρίωρες καταλήψεις σε όλα τα δικαστήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπαγωγή των δικαστικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και στην επέκταση του ωραρίου.

Τριώρες στάσεις εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι την λήξη του ωραρίου στις 15.00 αποφάσισαν και οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

Οι στάσεις εργασίας θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Παράλληλα, από τις 7 Νοεμβρίου αποφάσισαν ότι θα εκδίδουν αποφάσεις μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε :

 
"Η δικαιοσύνη στη χώρα μας σήμερα υπολειτουργεί αλλά μόνο από άποψης του χρόνου απονομής , όχι ποιοτικώς. Είναι αντισυνταγματική η διάταξη που προβλέπει την υπαγωγή των νέων δικαστών στο ΙΚΑ. Υπάρχει μία προσπάθεια να στραφεί ο κόσμος κατή των δικαστών αλλά οι δικαστές έχουν δεχθεί τις σημαντικότερες μειώσεις. Εξάλλου έχουν μόνο τον μισθό τους. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταβάλουμε τον τρόπο απονομής της Δικαιοσύνης αν η κυβέρνηση εξακολουθεί να μας αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο".

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει:

– Από σήμερα μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου που είναι η επόμενη τακτική συνέλευση της Ένωσης τα δικαστήρια θα διακόπτουν τις συνεδριάσεις τους καθημερινά στις 12 το μεσημέρι.
-Από τις 7 Νοεμβρίου " θα ασκούμε το λειτούργημά μας αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά καταστήματα και εντός του χρόνου που τα δικαστήρια θα λειτουργούν και υπό τις συνθήκες υλικοτεχνικών υποδομών και ασφαλείας προσωπικού και εγκαταστάσεων που αυτά σήμερα παρέχουν και ως εκ τούτου δεν θα δημοσιεύονται αποφάσεις , εκτός από αυτές που αφορούν επείγουσες πολιτικές και ποινικές υποθέσεις".
-οι ειρηνοδίκες δεν θα εκδίδουν ένορκες βεβαιώσεις, διαταγές πληρωμής , σφραγίσεις κτλ.
-οι επείγουσες πολιτικές και ποινικές υποθέσεις θα εκδικάζονται κανονικά, το ίδιο ισχύει και για τα δικαστικά συμβούλια ,ενώ οι ανακριτές και οι εισαγγελείς υπηρεσίας θα ασκούν κανονικά υα καθήκοντά τους. Το ίδιο ισχύει για τους ειρηνοδίκες και τους πταισματοδίκες που διενεργούν έρευνες.

Τέλος , μετά τις 7 Νοεμβρίου, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, "δεν θα γίνεται επεξεργασία των υποθέσεων κατ' οίκον και συνεπώς δεν θα δημοσιεύονται οι σχετικές αποφάσεις, εκτός των επειγουσών και αυτών που έχουν ήδη εκδικασθεί".

Υπό την ασφυκτική κατάσταση που προβλέπεται να δημιουργηθεί για τους επόμενους δυόμιση μήνες, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αντιδρώντας στην μείωση των μισθών απευθύνεται στην κυβέρνηση ζητώντας "να αντιληφθεί την ανάγκη της προστασίας των αδυνάτων που έγιναν τόσοι πολλοί και θα γίνουν ακόμα περισσότεροι με τα εξαγγελόμενα μέτρα. Να σταματήσουν οι σπατάλες χρημάτων σε αμφιλεγόμενες επιλογές, όπως είναι οι προσλήψεις ειδικών συμβούλων σε υπουργικά γραφεία, παροχή αυτοκινήτων σε βουλευτές κ.α.".

 

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>