Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • tleon on Forum: Γενική συζήτηση 12Δηλαδή την πάτησε ο φίλος μου...
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Από τη στιγμή που θα μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία στο παιδί του, αρχίζει προθεσμία 5 ετών, μέσα στην οποία η τράπεζα μπορεί να τον κυνηγήσει για καταδολίευση και να α…
  • tleon on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημερα σε όλους. Μια βοήθεια για ένα φίλο και συνάδελφο θα ήθελα. Είναι φορτωμένος με δάνεια πάνω από 35000. Έχει το πατρικό του στο όνομά του, ένα παλιο σπίτι όχι τί…
  • no more on Forum: Γενική συζήτηση 12μιλάω γι πώληση είτε στη γυναίκα (θα προηγηθεί διαζύγιο) είτε σε κάποιο 3ο πρόσωπο, καταδολίευση πως μπορούν να ισχυριστούν όταν τα χρήματα από την πώληση θα πάνε για ε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2110133500 Τηλεπωλήσεις . Δειτε εδώ σχολια των ανθρώπων που δεινοπαθούν με δαύτους...  : https://www.white-pages.gr/arithmos/2110133500  
  • Nemesis on Forum: Γενική συζήτηση 12Μεταβίβαση περιουσία ενώ χρωστάς θεωρείται δόλια πράξη. Αυτό λήγει σε μία πενταετία. Δηλαδή δεν μπορούν να υποστηρίξουν δολιότητα μετά από πέντε έτη. Όμως λες "άμα πουλ…
Minilink

Παγώνουν οι λειτουργίες των δικαστηρίων

Παγώνουν εξαιτίας των συνεχών κινητοποιήσεων των δικαστικών υπαλλήλων και των δικαστών οι λειτουργίες των Δικαστηρίων στην Αθήνα, οδηγώντας έτσι σε " έμφραγμα" τα ήδη υπερφορτωμένα πινάκια αλλά και την εκδίκαση φορολογικών υποθέσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την μείωση είσπραξης εσόδων από το Δημόσιο.

Ήδη στα διοικητικά δικαστήρια εκκρεμούν πάνω από 500.000 υποθέσεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς , οι δικαστικοί υπάλληλοι αλλά και οι δικαστές φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις όπως διαφάνηκε στην γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων το περασμένο Σάββατο.

Ο πρόεδρος των δικαστικών υπαλλήλων Χρήστος Λυμπερόπουλος έκανε ευθέως λόγο για "πόλεμο". "Ελάτε να μας συλλάβετε", είπε απευθυνόμενος στους δικαστές ανακοινώνοντας από σήμερα τρίωρες καταλήψεις σε όλα τα δικαστήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπαγωγή των δικαστικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και στην επέκταση του ωραρίου.

Τριώρες στάσεις εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι την λήξη του ωραρίου στις 15.00 αποφάσισαν και οι δικαστές και οι εισαγγελείς.

Οι στάσεις εργασίας θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Παράλληλα, από τις 7 Νοεμβρίου αποφάσισαν ότι θα εκδίδουν αποφάσεις μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε :

 
"Η δικαιοσύνη στη χώρα μας σήμερα υπολειτουργεί αλλά μόνο από άποψης του χρόνου απονομής , όχι ποιοτικώς. Είναι αντισυνταγματική η διάταξη που προβλέπει την υπαγωγή των νέων δικαστών στο ΙΚΑ. Υπάρχει μία προσπάθεια να στραφεί ο κόσμος κατή των δικαστών αλλά οι δικαστές έχουν δεχθεί τις σημαντικότερες μειώσεις. Εξάλλου έχουν μόνο τον μισθό τους. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταβάλουμε τον τρόπο απονομής της Δικαιοσύνης αν η κυβέρνηση εξακολουθεί να μας αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο".

Σε ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει:

– Από σήμερα μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου που είναι η επόμενη τακτική συνέλευση της Ένωσης τα δικαστήρια θα διακόπτουν τις συνεδριάσεις τους καθημερινά στις 12 το μεσημέρι.
-Από τις 7 Νοεμβρίου " θα ασκούμε το λειτούργημά μας αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά καταστήματα και εντός του χρόνου που τα δικαστήρια θα λειτουργούν και υπό τις συνθήκες υλικοτεχνικών υποδομών και ασφαλείας προσωπικού και εγκαταστάσεων που αυτά σήμερα παρέχουν και ως εκ τούτου δεν θα δημοσιεύονται αποφάσεις , εκτός από αυτές που αφορούν επείγουσες πολιτικές και ποινικές υποθέσεις".
-οι ειρηνοδίκες δεν θα εκδίδουν ένορκες βεβαιώσεις, διαταγές πληρωμής , σφραγίσεις κτλ.
-οι επείγουσες πολιτικές και ποινικές υποθέσεις θα εκδικάζονται κανονικά, το ίδιο ισχύει και για τα δικαστικά συμβούλια ,ενώ οι ανακριτές και οι εισαγγελείς υπηρεσίας θα ασκούν κανονικά υα καθήκοντά τους. Το ίδιο ισχύει για τους ειρηνοδίκες και τους πταισματοδίκες που διενεργούν έρευνες.

Τέλος , μετά τις 7 Νοεμβρίου, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, "δεν θα γίνεται επεξεργασία των υποθέσεων κατ' οίκον και συνεπώς δεν θα δημοσιεύονται οι σχετικές αποφάσεις, εκτός των επειγουσών και αυτών που έχουν ήδη εκδικασθεί".

Υπό την ασφυκτική κατάσταση που προβλέπεται να δημιουργηθεί για τους επόμενους δυόμιση μήνες, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αντιδρώντας στην μείωση των μισθών απευθύνεται στην κυβέρνηση ζητώντας "να αντιληφθεί την ανάγκη της προστασίας των αδυνάτων που έγιναν τόσοι πολλοί και θα γίνουν ακόμα περισσότεροι με τα εξαγγελόμενα μέτρα. Να σταματήσουν οι σπατάλες χρημάτων σε αμφιλεγόμενες επιλογές, όπως είναι οι προσλήψεις ειδικών συμβούλων σε υπουργικά γραφεία, παροχή αυτοκινήτων σε βουλευτές κ.α.".

 

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>