Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Παρέμβαση Παπουτσή για δάνεια ένστολων: Ζητά ευνοϊκές ρυθμίσεις

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής έκανε παρέμβαση σε στον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και στον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων,ώστε να υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις για το ένστολο και πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ,του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης δεν έχει προς το παρόν δείξει να έχει τη πρόθεση να κάνει κάτι ανάλογο ,αν και όπως έχει δημοσιεύσει το Onalert,υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες   σχετική πρόταση του ΣΥΣΜΕΔ.

Ο κ.Παπουτσής προχώρησε σ΄ αυτή τη πρωτοβουλία προφανώς αναγνωρίζοντας ότι μετά από τις μισθολογικές περικοπές το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Ότι ισχύει για τα Σώματα Ασφαλείας,ισχύει και με το παραπάνω για τις ΕΔ. Συνεπώς θα είναι αδιανόητο να μην υπάρξει -έστω και καθυστερημένα- ανάλογη πρωτοβουλία και από τον κ.Μπεγλίτη.

www.onalert.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>