“Πλήρης κατάρρευση του ΕΟΠΥΥ”

«Μήνες μόνο μετά την έναρξη της πολυδιαφημισμένης λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ και ήδη οι υπηρεσίες παρουσιάζουν εικόνα κατάρρευσης» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης.

«Καθημερινά ιατροί και ασφαλισμένοι εκφράζουν σφοδρά παράπονα, ενώ παρατηρούνται σημαντικές δυσλειτουργίες στα παραρτήματα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων» επισημαίνει ο βουλευτής και συμπληρώνει ότι: «Αν και στον ΕΟΠΥΥ έχει περιέλθει το 90% των ασφαλισμένων, ο φορέας δεν έχει εξοφλήσει βεβαιωμένες οφειλές στους ιατρούς του ΟΠΑΔ που φθάνουν τα πολλά εκατομμύρια ευρώ».

Σύμφωνα με τον κ Αυγενάκη «οι ιατροί αποφάσισαν κινητοποιήσεις και από τις 9 Απριλίου οι εργαστηριακοί ιατροί δεν θα δέχονται παραπεμπτικά, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι να επωμίζονται το κόστος των εξετάσεων. Ήδη, από τη Δευτέρα δεν γίνονται δεκτά τα παραπεμπτικά του ΤΑΠ ΟΤΕ και του ΕΤΑΑ».

«Η προχειρότητα με την οποία λαμβάνονται αποφάσεις που θα έπρεπε να λειτουργούν προς όφελος του πολίτη είναι πλέον εγκληματική. Οι ιατροί πρέπει να λάβουν τα οφειλόμενα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει πρόνοια ώστε να μην θιγούν δικαιώματα των ασφαλισμένων» καταλήγει ο κ Αυγενάκης.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.