Πληθαίνουν οι φήμες για τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα

Εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να μην αποφεύγει τελικώς και ένα τρίτο πακέτο βοήθειας από τους θεσμικούς επενδυτές της. Μια απλή ματιά στη διαπραγμάτευση των νέων ομολόγων, που προέκυψαν από το «κούρεμα»των παλιών, αρκεί για να αποδείξει του λόγου το αληθές και τις πραγματικές προθέσεις των αγορών.

Την αίσθηση αυτή, ωστόσο, ενισχύει ακόμα περισσότερο ένας κύκλος ακριτομυθιών, που προκύπτουν τόσο από τις Βρυξέλλες όσο και από το Βερολίνο, ενώ ενισχυτικά έρχονται να κινηθούν τα διάφορα τηλεγραφήματα μεγάλων ξένων ειδησεογραφικών δικτύων, με πλέον πρόσφατο αυτό του Bloomberg. Ο συντάκτης του, ουσιαστικά, αυτό το οποίο έκανε ήταν να ερμηνεύσει τις διαθέσεις των διαχειριστών των μεγάλων ξένων funds απέναντι στα ελληνικά χαρτιά και να καταλήξει σε ένα λογικοφανές συμπέρασμα.

Ωστόσο, από την Κομισιόν, όταν ερωτώνται σχετικά on the record, η απάντηση είναι αρνητική. Όταν όμως η ερώτηση είναι off the record, τότε αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ακόμα και με τη μορφή … επιβράβευσης προς τη χώρα μας αν εφαρμόσει πιστά τις προβλέψεις του δεύτερου Μνημονίου.

voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.