Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Πληθαίνουν οι φήμες για τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα

Εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να μην αποφεύγει τελικώς και ένα τρίτο πακέτο βοήθειας από τους θεσμικούς επενδυτές της. Μια απλή ματιά στη διαπραγμάτευση των νέων ομολόγων, που προέκυψαν από το «κούρεμα»των παλιών, αρκεί για να αποδείξει του λόγου το αληθές και τις πραγματικές προθέσεις των αγορών.

Την αίσθηση αυτή, ωστόσο, ενισχύει ακόμα περισσότερο ένας κύκλος ακριτομυθιών, που προκύπτουν τόσο από τις Βρυξέλλες όσο και από το Βερολίνο, ενώ ενισχυτικά έρχονται να κινηθούν τα διάφορα τηλεγραφήματα μεγάλων ξένων ειδησεογραφικών δικτύων, με πλέον πρόσφατο αυτό του Bloomberg. Ο συντάκτης του, ουσιαστικά, αυτό το οποίο έκανε ήταν να ερμηνεύσει τις διαθέσεις των διαχειριστών των μεγάλων ξένων funds απέναντι στα ελληνικά χαρτιά και να καταλήξει σε ένα λογικοφανές συμπέρασμα.

Ωστόσο, από την Κομισιόν, όταν ερωτώνται σχετικά on the record, η απάντηση είναι αρνητική. Όταν όμως η ερώτηση είναι off the record, τότε αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Ακόμα και με τη μορφή … επιβράβευσης προς τη χώρα μας αν εφαρμόσει πιστά τις προβλέψεις του δεύτερου Μνημονίου.

voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>