Ποιες εκλογές; – “Ευρωχούντα” – Ψάχνουν να αναβάλουν και τις εκλογές του 2013!

Πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, όταν ερωτήθηκε για το πότε θα γίνουν εκλογές: “Πρώτη προτεραιότητα του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών ήταν και παραμένει να φέρουν εις πέρας τη συμφωνία. Εκλογές θα προκηρυχθούν μόλις ολοκληρωθεί το έργο της σύμφωνίας, αλλά μην ψάχνετε την ημερομηνία. Μπορεί να πέσουμε όλοι έξω»!

Τι σημαίνει όλο αυτό; Ότι το έργο της συμφωνίας δεν είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας του PSI, αλλά η εφαρμογή της συμφωνίας, που βέβαια θα διαρκέσει μέχρι και τον Οκτώβριο του 2013, όπως απαίτησε να γίνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε!

«Οταν επικυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση από τη Βουλή, μετά κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή για την προκήρυξη των εκλογών», δήλωσε αόριστα και ο διορισμένος πρωθυπουργός τραπεζίτης (που κατάντησε η χώρα…) Λουκάς Παπαδήμος απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup, θα διατηρήσουν το χρονοδιάγραμμα για τις πρόωρες εκλογές.

Και εδώ αναδεικνύεται η παγίδα που έχει πέσει ο Α.Σαμαράς, τον περασμένο Νοέμβριο, ο οποίος συμφώνησε να γίνουν εκλογές αρχικά στις 19 Φεβρουαρίου (πέρασαν, αν δεν το κατάλαβε κανείς…) μετά αόριστα,”Όταν ολοκληρωθεί το PSI” και τώρα φτάσαμε στο όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή του PSI, δηλαδή εφαρμοστούν όλα αυτά που θα συμφωνηθούν και θα ψηφιστούν αυτή την εβδομάδα από την Βουλή!

Και βάσει του ότι ζήτησε ο Β.Σόϊμπλε (“να γίνει στην Ελλάδα ότι έγινε και στην Ιταλία”) εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν πριν τον Οκτώβριο του 2013 που κανονικά πρέπει να γίνουν βάσει του Συντάγματος και … να δούμε! Τι εννοούμε με το “να δούμε”;

Σημαίνει ότι ήδη αναζητείται συνταγματικός τρόπος με την επίκληση “εξαιρετικού γεγονότος” να μην γίνουν εκλογές ούτε με το τέλος της τετραετίας! Όπως ήδη έχει σημειώσει το defencenet.gr, η αξία του νέου Μνημονίου, από την στιγμή που προκύψει μία Βουλή όπως αυτή που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις θα είναι μικρότερη από την αξία του χαρτιού που έχει τυπωθεί και αυτό το ξέρουν καλά οι Γερμανοί.

Μπορεί να έκλεισε το θέμα του PSI και να “κουρεύτηκαν” αυτά που έπρεπε να πληρώσει το γερμανικό κράτος στις τράπεζές του που είχαν δανείσει την Ελλάδα, αλλά τώρα μένει το δεύτερο μέρος της όλης επιχείρησης που λέγεται “αρπαγή του εθνικού πλούτου της χώρας”. Και αυτό δεν μπορεί να το κάνει καμία κυβέρνηση πλην αυτής που είναι τώρα στην Ελλάδα.

Που στηρίζεται από βουλευτές που δεν πρόκειται να ξαναδούν την αίθουσα της Βουλής στην συντριπτική τους πλειοψηφία (και αυτό πλέον δεν αφορά μόνο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ και του ΛΑΟΣ), τώρα ξέρουν ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναβάλουν τις εκλογές μέχρι το τέλος του 2104 τουλάχιστον.

Μπορούν; Λένε ότι “Έχει βρεθεί νομικό παραθυράκι”, αλλά όλα θα κριθούν από την ανοχή του κόσμου και την μορφή της αντίστασης των πολιτών.

Βέβαια, υπάρχει και άλλο θέμα: Στο εξωτερικό θέλουν να δουν το ΠΑΣΟΚ να “ανασταίνεται” και ειδικά να δίνεται χρόνος στον “άνθρωπο των Γερμανών” τον Ε.Βενιζέλο να αναδιοργανώσει το κόμμα που τώρα με το ζόρι παίρνει 13% στις δημοσκοπήσεις…

Τώρα πρέπει ο Α.Σαμαράς να σπάσει αυτό το φαύλο κύκλο, αλλά μπορεί; Αν τον απειλήσουν με ματαίωση της συμφωνίας, κάτι το οποίο τα ΜΜΕ θα του το χρεώσουν 100%, τι θα κάνει;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.