Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ποιός φοβάται τις παρελάσεις; Σύσκεψη στο Μαξίμου ακόμα και για ματαίωσή τους!

Oι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα σε επιπεδο διαρροών και έφτασαν μέχρι και το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο. Οι συνεχείς επιθέσεις εναντίον πολιτικών από πολίτες με αποκορύφωμα τα επεισόδια την περασμένη εβδομάδα στην Ρόδο έχουν ανησυχήσει πολλούς.

Οι προτάσεις που έπεσαν είναι πολλές. Μεταξύ αυτών, ακόμα και η ματαίωση των παρελάσεων και αντι γι αυτό, εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους. Η στρατιωτική παρέλαση πάντως της 25ης Μαρτίου θα γίνει κανονικά αφού θεωρούν ότι μπορεί να ελεγχθεί. Αλλοι είπαν να γίνουν παρελάσεις αλλά χωρίς την παρουσία πολιτικών.

Το θέμα θα συζητηθεί στις 12.00 υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρόντες θα είναι οι υπουργοί: Εσωτερικών Α. Γιαννίτσης, Εθνικής ‘Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος και Π. Καψής.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>