Πολεμικό τριήμερο για τη χώρα, οι διαθέσεις του λαού άλλαξαν

Υπό ασφυκτικό απεργιακό κλοιό τίθεται σήμερα και το Σάββατο η χώρα, μετά την 48ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, κόντρα στο νέο μνημόνιο και τις ανατροπές «σοκ» που προβλέπει για μισθούς και εργασιακές σχέσεις.
Τα συνδικάτα… βρίσκονται επί ποδός πολέμου και βάζουν στο στόχαστρό τους τα νέα μέτρα που αναμένεται να πλήξουν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και τα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: μειώσεις έως 40% στους μισθούς , «μαχαίρι» 22% στον κατώτατο, που θα φτάσει στα 586 ευρώ, «πάγωμα» των ωριμάνσεων, «ψαλίδι» σε μια σειρά από επιδόματα λόγω των αλλαγών στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, καθώς και απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συλλαλητήρια στο Σύνταγμα σήμερα και το Σάββατο στις 11.00 και την Κυριακή το απόγευμα στις 5.

«Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της συγκυβέρνησης που την υπηρετεί. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός», διαμηνύουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και καλούν «τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις-συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και την Περιφέρεια».

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του σε αποχή από τα ιατρικά τους καθήκοντα και σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας «για την πλήρη κατάρρευση της δημόσιας υγείας και την εξόντωση των γιατρών».

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων και οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν σε 24ωρη απεργία σήμερα και να συμμετάσχουν σε συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, το τριήμερο από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή.

Συμμετοχή στην κινητοποίηση ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ), η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και το ΤΕΕ.

Ακινητοποιημένα για 48 ώρες θα παραμείνουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκτός του ΗΣΑΠ , καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά συμμετέχουν στην απεργία.

tro-ma-ktiko.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.