Πολύ σοβαρά ο δημοσιογράφος που κτύπησαν τα ΜΑΤ

Έχει παραγίνει ο κρατικός τραμπουκισμός, πριν με εντολές Παπουτσή και τώρα του Χρυσοχοΐδη, προς τους δημοσιογράφους, τους φωτορεπόρτερ και τους καμεραμάν που καλύπτουν κινητοποιήσεις και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τον «αυτοκτονία» του Δημήτρη Χριστούλα στο Σύνταγμα, κτυπήθηκε σοβαρά με κλόμπ από άνδρα των ΜΑΤ ο φωτορεπόρτερ, Μάριος Λόλος, ο οποίος έχει μεταφερθεί για πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι σοβαρά και χειρουργείται αύριο με αιμάτωμα στον εγκέφαλο

Και χτές, σε αντίστοιχη συγκέντρωση, επίσης υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για προπηλακισμούς δημοσιογράφων. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι τραμπουκισμοί αυτοί σημειώνονται σε διαδηλώσεις, όπου τα επεισόδια είναι πολύ μικρής έντασης, όπως σήμερα και χτές. Κάτι που δείχνει περίτρανα ότι τα ΜΑΤ έχουν λάβει το «πράσινο φώς» από την ηγεσία του υπουργείου «Προστασίας» για ανεξέλεγκτη δράση, μόνο και μόνο για να μην υπάρχει φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό της βίας επί των διαδηλωτών. Κάτι που δημιουργεί άλλωστε, αλγεινές εντυπώσεις σε κάθε Ελληνα πολίτη και οξύνει το κλίμα διαμαρτυρίας που υπάρχει, ιδιαιτέρως μετά την «αυτοκτονία» Χριστούλα.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παράγοντες του υπουργείου «Προστασίας» έχουν πεί σε κλειστές ενημερώσεις σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ότι οι φωτογραφικές μηχανές και οι κάμερες πρέπει να θεωρούνται «όπλα» και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι Χρυσοχοΐδης-Παπουτσής τρέφουν την εντύπωση πως κατ’αυτό τον αδαή τρόπο της φίμωσης του Τύπου, θα εμποδίσουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου οι ωμότητές τους. Χρέος των δημοσιογράφων λοιπόν, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι να αντισταθούν, κάνοντας ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους επί τόπου, στην υπηρεσία του λαού.

www.antinews.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Πολύ σοβαρά ο δημοσιογράφος που κτύπησαν τα ΜΑΤ”

  1. Αν οι δημοσιογράφοι συμφωνούν με το παραπάνω άρθρο, ας αρχίσουν να ανεβάζουν φωτογραφικό υλικό και video που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους.

    Γιατί, μέχρι τώρα, ενώ γκρινιάζουν για αστυνομικές βιαιότητες, δεν δημοσιοποιούν ουσιαστικό υλικό.

     Και μην πουν ότι δεν διαθέτουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *