Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα και πάλι, τελικά έκανες αίτημα για μεγαλύτερο κούρεμα (Quest) ? ‘Εγινε αποδεκτό ή ακόμη δεν έχεις απάντηση ? Προς nomore, Από ποιό δικηγορικό γραφείο σου πρότ…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106262781 E-value
Minilink

Προετοιμάζεται για πιθανή ενεργοποίηση των CDS η ISDA

Η ISDA δημοσίευσε χθες μια προκαταρκτική λίστα των ελληνικών ομολόγων που μπορεί να επηρεαστούν από ένα πιστωτικό γεγονός σε σχέση με την αναδιάρθρωση του κρατικού χρέους.

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού κρατικού χρέους των 206 δισ. ευρώ, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται αύριο το πρωί, μπορεί να ενεργοποιήσουν την πληρωμή των CDS. Μια απόφαση της ISDA αναμένεται στο άμεσο μέλλον.

Η Διεθνής Ένωση Συμφωνιών και Ανταλλαγής Παραγώγων έχει ήδη δηλώσει από τον Ιανουάριο ότι εάν ενεργοποιηθούν τα CACs, αυτό θα προκαλέσει ενεργοποίηση και των ελληνικών CDS.

Εάν η ISDA αποφασίσει ότι έχει συμβεί «πιστωτικό γεγονός», τα συμβόλαια CDS θα ενεργοποιηθούν και θα πραγματοποιηθεί μια δημοπρασία για να διευθετηθούν αυτά τα συμβόλαια.

Σύμφωνα με την Ένωση, η λίστα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το εύρος των υποχρεώσεων που μπορεί να είναι επιλέξιμες για να συμμετάσχουν στη δημοπρασία.

Επίσης, οι μετέχοντες της αγοράς καλούνται επίσης να συνεισφέρουν στη λίστα υποβάλλοντας τα σχετικά έγγραφα στην ISDA.

Η δημοσίευση της λίστας δεν σημαίνει ότι η ISDA ή η επιτροπή εκφράζουν την άποψη ότι θα συμβεί ένα πιστωτικό γεγονός για την Ελλάδα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ωστόσο, προστίθεται ότι καθώς η Ελλάδα εξετάζει τη χρήση της νομοθεσίας για τα CAC, είναι συνετό για την ISDA να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση που χρειαστεί να αποφασιστεί.

Σημειώνεται ότι το καθαρό ποσό των ελληνικών CDS ανέρχεται σε 3,2 δισ. δολάρια.

Πηγή:www.capital.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>