Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Προ λουκέτου μεγάλα νοσοκομεία ελέω μνημονίου!

Σε “πεδίο μάχης” έχουν μετατρέψει πολλά μεγάλα νοσοκομεία της χώρας οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι γιατροί μετά τις τραγικές συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή του νέου μνημονίου στον χώρο της υγείας.

Όπως αναφέρει το ygeianews.gr, με βάση τη συμφωνία και στο πλαίσιο της συνολικής μείωσης των μισθολογικών κονδυλίων κατά 5,5 δισ. ευρώ, οι αποδοχές των γιατρών αναμένεται τους επόμενους μήνες να μειωθούν κατά 20%, ενώ ιδιαίτερα πλήττονται τα ειδικά μισθολόγια με αποτέλεσμα οι διευθυντές των κρατικών κλινικών σε μερικούς μήνες να δουν στο λογαριασμό της μισθοδοσίας τους… ένα απλό φιλοδώρημα.

Κύμα αγωνιστικών αποφάσεων για επισχέσεις εργασίας έχουν ήδη ξεκινήσει στο ΚΑΤ, στο νοσοκομείο της Νίκαιας (ειδικοί και ειδικευόμενοι), στο  Θριάσειο,  στους “Αγ. Αναργύρους” (ειδικευόμενοι) και έπεται συνέχεια.

Οι γιατροί αναφέρουν πως είναι απαραίτητος ο συντονισμός επειγόντως ενώ υπάρχει πρόταση για συντονιστικό συνελεύσεων νοσοκομείων την Πέμπτη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>